Vprašanja, razprave o izdelkih
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
sarah
Pozdravljeni, ali se ta grelna preproga lahko uporablja za vzdrževanje temperature mladička?
1 sporočila
mary
Pozdravljeni, v našem društvu uporabljamo to preprogo za osirotele mladičke mačk, prav tako bo zelo primerna za mladička psa, samo pazite, da pravilno izberete velikost, da bo zagotovo ustrezala vašemu mladičku :)
1 sporočila
fanny
Moj je pokvarjen (termostat prikazuje 666 in ne greje) in še vedno ni odgovora od dobavitelja ali servisa... Čakam že mesec in pol na novice...
1 sporočila
charlotte
Ja, ni problema
4 sporočila
marie
Pozdravljeni, kupila sem ga z namenom, da bi mojim prihajajočim mladičkom holandskih ovčarjev zagotovila toploto, vendar še nisem preizkusila, ker je skotitev predvidena čez 1 mesec!
1 sporočila
dorothée
Pozdravljeni, Da, popolnoma se lahko uporablja za mladičke, mladiče mačkov itd.
2 sporočila
estelle
Pozdravljeni, za mladička bo to primerno, lahko nastavite temperaturo. Jaz ga dam pod blazino, ko se pes uleže, z njegovo težo dobro občuti toploto. Imam ga že več kot eno leto in deluje zelo dobro (uporabljam vsak dan pozimi). Živali se hitro navadijo in, tako kot mi, cenijo udobje!
1 sporočila
florine
Pozdravljeni, res je, temperatura se vzdržuje pri 37 stopinjah. Moji mački to obožujeta v zimskem času.
1 sporočila
odile
Preproga nima termostata in se preveč segreva...
1 sporočila
angelique
Pozdravljeni, Da, predvideno je za to uporabo in za živali, ki so v obdobju okrevanja. Termostat je nastavljiv in povsem primerno za mladiče in mucke.