Vprašanja, razprave o izdelkih

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Lysiane
2 sporočila
lysiane fr
Ta "posoda" me zanima, vendar ne morem izbrati barve. Kako lahko dobim belo?
marie laure
1 sporočila
marie laure fr
Pozdravljeni, če ne morete izbrati barve, to pomeni, da je zmanjkalo zalog. Morate biti pozorni vsak dan, včasih spet napolnijo zaloge. Tudi jaz sem imel isti problem, želel sem jo v modri barvi in je ni bilo, zato sem preverjal vsak dan in na koncu sem jo lahko dobil. Srečno
Alexandr
1 sporočila
alexandr fr
Pozdravljeni - ali lahko navedete dimenzije posode in tudi njeno višino glede na tla, prosim?
marie paule
1 sporočila
marie paule fr
Rad bi izvedel višino posode Zolia JUNJI. Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav.
Dounia
3 sporočila
dounia fr
Pozdravljeni, to je navedeno v opisu izdelka:- Dimenzije: 15 x 14 cmRes je precej velika in visoka. Posnel sem svojega mucka med jedjo, video bom kmalu objavil.
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Posoda je precej visoka, vendar je njena prostornina res zelo majhna. Zdrži mi niti pol dneva. Lahko vanjo damo zelo malo vode. Zato je sploh ne uporabljam več. Bi jo morala napolniti trikrat na dan in to ni praktično!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo