Vprašanja, razprave o izdelkih Oropharma B-Pure, pivski kvas z dodatkom vitaminov
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
corinne
Pozdravljeni vsi. Ta kvas je obogaten, ali ga lahko dajem svojim psom v njihovi hrani? Hvala. Postavil sem vprašanje blagovni znamki, vendar ni odgovora.
2 sporočila
hélène
V vsako svojo pasjo skledo dodam eno čajno žličko ob rahlo navlaženih briketih ali pašteti, ki jo dam svojim psom ob obrokih. Moji psi to zelo cenijo.
3 sporočila
corinne
Hvala, Hélène. Ampak kar se tiče vitaminov? Ali ni to preveč? Za psa. Dajem pivski kvas, vendar ne obogaten. Imate veterinarsko potrditev, prosim?
2 sporočila
hélène
Psi imajo pozimi to, ne vsak dan, ampak največ enkrat na teden, in to jim pomaga pri ponovni rasti dlake po obdobju lova, da jim pomaga, to je glavna misel.
3 sporočila
corinne
Živjo Hélène in hvala. Kontaktiral sem svojega veterinarja. Ta izdelek ni primeren za pse in mačke. Preveč vitaminov, ki se zato izločijo z urinom. Poleg tega so lahko škodljivi za mačke ali pse. Vendar pa je naravni pivski kvas/ena žlica na 1 kg doma narejene paštete nujna vsak dan z repičnim oljem in zdrobljenimi jajčnimi lupinami. Ti vitamini so namenjeni pticam, vendar ... tukaj redno sadje, zelenjava in pašteta z divjimi zelišči itd.