Vprašanja, razprave o izdelkih Plašč Orléans črn
21 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
jacqueline
moj pes ima obseg trebuha 64 cm in dolžino 44 cm, katero velikost naj izberem, hvala
1 sporočila
za
Pozdravljeni, plašči "Orleans" znamke Trixie imajo etiketo, na kateri so navedeni obseg vratu + obseg prsnega koša + dolžina. Kje lahko najdem vse te informacije na vaši spletni strani preden naročim za svojega psa? Ima posebno morfologijo in samo dolžina plašča ni dovolj, da bi vedel, ali bo plašč ustrezal. Hvala.
1 sporočila
micheline
Pozdravljeni, odločam se med dvema modeloma velikosti S. Namenjeni so za shi tzuja z 37 cm dolžine in 45 cm obsega pasu. Katero velikost bi moral izbrati, S 35 cm ali S 40 cm? Hvala vam.
1 sporočila
valerine
Pozdravljeni,Eden od mojih shih tzu ima enake mere kot vaš (dolžina 37 in obseg trebuha 45) in velikost S mu dobro ustreza.Lep pozdrav
1 sporočila
david
Pozdravljeni, moji psički imata oprsnico, ali je na vrhu odprtina za pripenjanje oprsnice? Hvala.
2 sporočila
françoise
Ne. Ampak nataknite oprsnik čez.
1 sporočila
martine
Živjo, ne morem oddati mnenja za plašč Orleans. Hvala. Lep pozdrav
1 sporočila
guy
Pozdravljeni, rad bi vedel, moj mali kavalir king Charles ima 25 cm obseg trebuha, rad bi vedel, katero velikost plaščka naj mu vzamem, prosim.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Najmanjša razpoložljiva velikost je za obseg trebuha od 30 do 38 cm in dolžino hrbta 25 cm. Ta izdelek ne bo primeren za vašega psa in obstaja nevarnost, da bo prevelik.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
stephanie
Pozdravljeni. Ali bo ta plašč primeren za trimesečnega staffija, ki tehta 6 kilogramov?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da izberete pravilno velikost, je treba izmeriti vašega psa: dolžina hrbta in obseg prsnega koša. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
4 sporočila
magalie
Pozdravljeni vsi skupaj, ali je mogoče obleči ta plašč tečku, ki med sprehodi nosi oprsnico? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ni predvidena odprtina za prehod pripenjalne točke oprsnice. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
florence
Pozdravljeni, imam 2 beagla z dolžino hrbta 51 in 55 cm. Ali lahko vzamem plašče Orléans M 50 cm in L 60 cm?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost L ne bo ustrezala, saj bo na hrbtu dolžine 55 cm prevelika. Nasprotno pa bo velikost M za hrbet dolžine 51 cm ustrezala.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
françoise
Angleški koker španjel star 10 let. Zrasel sem za 45 cm.
1 sporočila
sarah
Pozdravljeni, imam čivavo z dolžino hrbta 28, obsegom vratu 30 in obsegom prsnega koša 36-37. Katero velikost naj izberem? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Referenčna številka 38026 je najbližje velikosti vašega psa, vendar obstaja možnost, da bo nekoliko prevelika.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
andree
Pozdravljeni, zanima me, ali bi največja velikost ustrezala bernskemu planšarskemu psu precej velike rasti. Hvala vnaprej za vaš odgovor. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ne, ta vrsta izdelka je priporočljiva za pse majhnih pasem. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie
1 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, želel bi vedeti, kateri model izbrati. Imam mešanca labradorca, ki tehta 17 kg, obseg vratu: 42, obseg prsnega koša: 70, dolžina hrbta: 62, mislil sem na velikost L! Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Seveda vam lahko priporočamo velikost L:
38031 Manteau Orléans, L: Dolžina 60 cm, obseg trebuha 60–85 cm, črna
https://www.zoomalia.com/animalerie/manteau-orleans-p-13507.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Seveda vam lahko priporočamo velikost L:
38031 Manteau Orléans, L: Dolžina 60 cm, obseg trebuha 60–85 cm, črna
https://www.zoomalia.com/animalerie/manteau-orleans-p-13507.html
Lep pozdrav,