Vprašanja, razprave o izdelkih ORIJEN Tundra brez žit za pse in mladičke

95% stranke

priporočam ta izdelek

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Nadège
1 sporočila
nadège fr
Pozdravljeni, imam 3 let staro staffy, ki je glede briketov zelo izbirčna; morajo biti majhni. Rada bi ji dala te brikete, ali ima kdo morda fotografijo teh briketov? Trenutno je hrana Royal Canin, toda kako naj opravim prehod, prosim, hvala.
Nicole
1 sporočila
nicole fr
Pozdravljeni. Velikost briketov je približno kot pri kovancu za 1 cent. Briketi "small breed" so še manjši. Pri prehodu začnite z njegovo trenutno porcijo in vsak teden zamenjajte malo stare hrane z novo, dokler popolnoma ne nadomestite stare hrane z novo. Obstajajo pakiranja po 340g za testiranje (da se izognete nakupu prevelike količine hrane, ki je psu morda ne bo všeč)
yolanda
3 sporočila
yolanda fr
Pozdravljeni, ali se te brikete lahko dajo petmesečnemu mladičku? Hvala za vaše odgovore, Yolanda
Sophie
1 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni,
Za svojega psa sem bila omenjene brikete začela uporabljati šele potem, ko sem med fazo rasti opravila prehod s puppy briketov (v mojem primeru znamke Acana). Mislim, da so to briketi za odrasle pse. Kakorkoli že, s produktom sem zelo zadovoljna, moj pes ima mehko in čudovito dlako in brikete dobro prenaša tudi, kar se tiče prebave.
Irina
2 sporočila
irina fr
Pozdravljeni, moj pes (coton de tuilera) je ta mesec doživel hemoragični enterokolitis. Rada bi mu spremenila prehrano, vendar kako naj izpeljem prehod? Ali so ti briketi primerni za nekoliko občutljiv želodec? Hvala za vaše nasvete.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo