Vprašanja, razprave o izdelkih ORIJEN Small Breed za majhne pse

100% stranke

priporočam ta izdelek

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Caroline
2 sporočila
caroline fr
Pozdravljeni, imam majhno špico, staro 4 mesece, ki tehta približno 900 g. Obožuje svoje brikete, priporočena doza je 30 g/dan razdeljena na 4 obroke, vendar imam občutek, da je še vedno lačna, saj jih še naprej želi (vendar njen iztrebek je precej mehak). Ali je to posledica briketov? Ali lahko po vašem mnenju povečam dozo?
Violette
1 sporočila
violette fr
Pozdravljeni, imam majhnega psa neznane pasme; posvojen je in ne vemo, katerih pasem je mešanec. Star je leto in pol, torej odrasel, tehta pa 10 kg. Pri obrokih je zelo izbirčen... že večkrat sem menjala hrano, pogosto pa mu k hrustljavcem dodam še malo testenin. Trenutno ima hrano znamke Purizon, vendar začenja zavračati tudi to. Predvsem me zanima, ali so hrustljavci majhni? Hvala vam za vaš odgovor. Lep pozdrav, ga. Wagner
Fabienne
1 sporočila
fabienne fr
Pozdravljeni, imam pekinškega psa, težkega 9,5 kg (2 leti) in mešanko z yorkshirskim terierjem, ki tehta 5 kg (7 let in pol), oba sta zelo izbirčna glede obrokov, ki jih običajno pripravljam sam, saj odklonita vse znamke briketov. Pravkar sem jima dala okusiti te brikete in noro so jih vzljubili! Briketi so nekoliko kvadratni, ploščati in zelo majhni, približno 5 mm na stranico. Vonj je zelo izrazit, kar mora prispevati k dobremu okusu (poleg super kakovosti sestavin pri Orijenu). Dober tek vašemu kužku! Lep pozdrav
Laurence
1 sporočila
laurence fr
Pozdravljeni, ja, te briketi so zelo majhni. Moj chihuahua, ki tehta 3,4 kg, jih zelo enostavno vzame.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo