Vprašanja, razprave o izdelkih ORIJEN Six Fish Brez Žit za odrasle pse in mladičke

22 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Sophie
2 sporočila
sophie fr
Rad bi vedel, ali so to majhni briketi, glede na velikost ... moja koker španjelka King Charles ne mara velikih briketov.
Carole
1 sporočila
carole fr
Pozdravljeni, briketi so majhni, približno 14 mm
Sophie
1 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni, Imam dva akita, odraslega, ki bo čez 1 mesec star 2 leti in mladička, starega 8 mesecev. Dnevna količina za odraslega ustreza temu, kar mu dajem, toda za mladička ... ali moram res dati samo 160 g na dan? Mar ni to premalo? Hvala vnaprej
Dany
1 sporočila
dany fr
Pozdravljeni, ne, ni premalo, tudi sam sem pomislil na to, zato sem mu dal malo več, toda po obisku pri veterinarju mi je ta svetoval, da naj dam le priporočeno količino, saj je moj mladiček nagnjen k prekomerni teži. Kljub temu, da hodim vsak dan 4 do 6 km, mu dodajam malo zelenjave (bučke, stročji fižol), da občuti sitost. Upam, da sem odgovoril na vaše vprašanje. Lep pozdrav
ERIC
1 sporočila
eric fr
Pozdravljeni, Mislim, da so te brikete za odrasle pse in ne za mladičke. Mislim, da je treba vzeti PUPPY, ampak to je treba preveriti. Lep pozdrav
karina
1 sporočila
karina fr
Pozdravljeni, Mislim, da bi bila idealna izbira briketi Orijen za mladiče. Poskusiti morate, saj je to odvisno od večih stvari. Če je vaš pes zelo aktiven... ali je zelo miren - ne porabi veliko energije. Dajte mu 180g in preverite, če ne izgublja teže ali če se zredi, in tako boste vedeli, kako dozirati količino briketov.
Johanna
2 sporočila
johanna fr
Pozdravljeni, sprejemal bom standardnega buldoga in zapisano je, da so izdelki Orijen primerni tako za pse kot za mladiče, zato sem želel vedeti, ali je to res, saj bi se tako izognil uporabi linije Puppy? Hvala v naprej
Sarah
1 sporočila
sarah fr
Pozdravljeni, za buldoga lahko vzamete običajne, saj so puppy različice samo manjše, ampak buldog ima močne čeljusti, tako da ni nobenih težav.
4601219
12 sporočila
4601219 fr
Pozdravljeni,

pravkar sem kupila dve vrečki Orijen Six Fish za moja dva ba hornorme (merita približno med 68 in 72 cm v višino pri grebenu) in ki imata precej zdravstvenih težav. Vendar dvomim glede količine, zdi se mi, da je dana količina prenizka v primerjavi s tem, kar bi dejansko potrebovali.

Na primer moja dva psa, stara tri leta in pol in eno leto in pol, običajno pojesta med 450 in 500 grami briketov na dan. Starejši pes tehta približno 34 kilogramov, mlajši pa 42 kilogramov. To so psi, ki so malce hiperaktivni.

Misliš, da bi jim dajanje manj kot 400 gramov na dan lahko ustrezalo? Zlahka izgubijo težo in težko pridobivajo na teži, in res ne bi želela, da izgubijo še več, saj so že zdaj na meji...

Najlepša hvala vnaprej za vaše odgovore.
MARTINEL
1 sporočila
martinel fr
Pozdravljeni, ali so ti briketi mini velikosti za mojega majhnega odraslega psa? Hvala.
Dan
2 sporočila
dan fr
Pozdravljeni, moj Boubou (58kg) je umrl; ostala mi je polovica 11-kilogramske vreče in zdaj jo pojesta dve bolj ali manj divji mački; tako da menim, da bi bilo to lahko primerno tudi za majhnega psa (briketi so velikosti dobrega čičerike malo sploščene.
Nathalie
2 sporočila
nathalie fr
Niso mini/mini, a tudi res niso velike.
Maeva
1 sporočila
maeva fr
Pozdravljeni, moja psička ima težave s kožo, velike draženja. Misliete, da bi ta izdelek lahko bil bolj primeren kot originalni paket? Predvsem iščem dodatek Omega 3 v njeno prehrano. Če ne, kateri paket bi bil lahko bolj primeren za to vrsto težave? Hvala vnaprej, Lep pozdrav.
Pauline
1 sporočila
pauline fr
Pozdravljeni, pravkar smo za našo eno in pol letno psico zamenjali hrano zaradi težav z draženjem in ekcemom. Prešli smo na Orijen Six Fish in od takrat ni več nobenih težav, njena dlaka pa je lepo sijoča! Priporočam.
Claudine
1 sporočila
claudine fr
Moja psička se je prav tako preveč praskala, kar kaže, da je imela težave s kožo. Odkar sem upoštevala nasvet osteopatinje, ki je priporočila znamko Orijen, ji dajem Six Fish in Tundra in zdaj je v odličnem stanju. Originalnega ne bi vzela, saj vsebuje piščanca in to je ponavadi alergen...
Dan
2 sporočila
dan fr
Moj bernski planšarski pes (7 let) že 6 let je šest vrst rib (origène), potem ko je imel alergije na R.... C.... Vse se je hitro uredilo. Zelo mu je všeč in ima čudovito dlako. Ni tako drago: potrebno je le malo, tudi za psa skoraj 60kg (približno 1 in 1/2 zajtrkovalnih skled dvakrat na dan).
Nathalie
2 sporočila
nathalie fr
Za kožne težave je čudežno. Moja psička (Golden Retriver) ima ihtiozo in to ni ozdravljivo. Imela je veliko prhljaja in na nekaterih mestih črno kožo. Odkar ji dajem Orijen "six fishes", je koža normalna, prhljaja ni več in ima čudovito dlako. Priporočam ga 100%. Treba je nekaj tednov, da se začnejo videti prvi napredki, in nekaj mesecev, da simptomi popolnoma izginejo.
florence
1 sporočila
florence fr
dober večer, kdaj mislite, da bo na zalogi hrana za pse Orijen Six Fish? Hvala vnaprej, gospa Orge
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek je trenutno v postopku ponovnega polnjenja in bo kmalu ponovno na voljo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, Ali so briketi Orijen za odrasle pse primerni za sterilizirane pse? Vnaprej hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ti briketi so primerni za steriliziranega psa, treba bo prilagoditi dnevni obrok glede na aktivnost psa. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Mireille
1 sporočila
mireille fr
Živjo, ali ga imate v 13 kg?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, je na voljo. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo