Vprašanja, razprave o izdelkih ORIJEN Puppy Large Brez Žitaric za velike pasje mladiče
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
brigitte
Pozdravljeni, svoji DDB, ki je stara 7 mesecev, dajem brikete Orijen Puppy Large. Do katere starosti naj ji jih dajem? Ali ta znamka ima brikete za mladiče? Hvala za vaš odgovor, lep pozdrav.
1 sporočila
jezabel
Treba se je posvetovati z vašim veterinarjem glede rasti vašega psa, po mojem spominu mladički jedo tudi hrano za mladiče, prav tako se posvetujte z vašim veterinarjem, če je prehrana brez žitaric primerna za vašega psa.
2 sporočila
wahmetu
Jaz sem izbral Orijen zaradi njihovega znanega ugleda. Narejeni so iz SVEŽEGA mesa, in ne iz pod pod pod proizvodov živalskega izvora (kot so perje, zdrobljene kosti brez mesa itd.). Moja veterinarka pa mi je povedala, da je "brez žitaric" bolj modna muha kot pa prava prehranska nujnost... V naravi mesojedci tudi jedo žitarice (ki se nahajajo v želodcih njihovih plenov) ali pa po lastni izbiri. Vendar pa nisem našel Orijena z žitaricami... Niti druge blagovne znamke briketov z GARANCIJO svežega mesa v istem razmerju. Ima kdo kakšen predlog? Hvala za vaše odgovore!
1 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, Imam tri mesece starega svetega Huberta, ki bo odrasel pri 18 mesecih in mislim, da mu bom dajal Orijen Puppy Large, dokler ne konča svoje rasti, razen če veterinar svetuje drugače.
2 sporočila
brigitte
Pozdravljeni, svojemu DDB (Dogue de Bordeaux), ki je star 7 mesecev, dajem brikete Orijen Puppy Large. Do katere starosti naj mu jih še naprej dajem? Ali ta znamka ponuja tudi brikete za mladičke (juniorje)? Hvala za vaš odgovor, lep pozdrav.
1 sporočila
caroline
Pozdravljeni, moj nemški ovčar je star 11 tednov. Ali so ti briketi primerni zanj? Hvala za vaše odgovore. Lep pozdrav.