Vprašanja, razprave o izdelkih ORIJEN Puppy Brez Žit za mladičke

83% stranke

priporočam ta izdelek

19 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
GOMES
1 sporočila
gomes fr
Pozdravljeni, ali so ti briketi primerni za brejo nemško ovčarko, ki tehta 26 kg? In če so, v kakšni količini?
grégory
1 sporočila
grégory fr
Pozdravljeni, imam 4 mesece starega haskija. Do katere starosti mu lahko dajem puppy hrano, preden preidem na "normalno"? Hvala
annick
2 sporočila
annick fr
Pozdravljeni. Svojemu huskyju lahko dajete brikete tipa "puppy" do njegovega prvega leta starosti. Husky ima pomembne energetske potrebe in potrebuje kakovostno prehrano.
Sylvie
1 sporočila
sylvie fr
Pozdravljeni, že od starosti 1 leta.
Marie
1 sporočila
marie fr
Pozdravljeni, ali so ti briketi primerni za standardnega jazbečarja starega 6 mesecev? Hvala
Janos
1 sporočila
janos fr
Da, so v redu. O hrani za pse Orijen lahko preberete in izračunate, koliko bi morali dati svojemu psu na tej spletni strani: https://emea.orijenpetfoods.com/fr-FR/dogs/dog-food/eu-ori-ns-puppy.html
annick
2 sporočila
annick fr
Pozdravljena, Marie. Te briketi so majhni (1 cm). Mojemu psu jih dajem odkar sem ga posvojila pri 8 mesecih. Moj pes je terier tipa, tehta 7 kg. Obožuje jih in ti briketi dišijo bolje v primerjavi z drugimi.
Silvia
2 sporočila
silvia fr
Pozdravljeni, da, absolutno: dal sem jih svojim dvema mladičkoma Jack Russel, še manjšima od jazbečarja
Sébastien FRECHET
1 sporočila
sébastien frechet fr
Da, brez skrbi. Svojim mladičkom jih dajem od 6. tedna naprej
Yann
2 sporočila
yann fr
Pri kateri starosti bi bilo treba preiti s hrustljavk Orijen za mladičke na tiste za odrasle pse. Hvala za vaše odgovore
Edwige
1 sporočila
edwige fr
Pozdravljen Yann, To je odvisno od velikosti vašega psa, ali gre za majhno, srednje ali veliko pasmo. Približno eno leto (11 - 12 mesecev) pri psih srednje velikosti (nemški ovčar, avstralski ovčar itd.) - okoli 24 mesecev pri psih XXL velikosti (novofundlandec, bernardinec, tibetanski mastif, kangal itd.) - okoli 6 ali 7 mesecev pri psih majhne velikosti (Jack Russell, jazbečar, čivava itd.).
MARGUERITE
1 sporočila
marguerite fr
Pozdravljeni. Kakšen obseg naj dam avstralskemu ovčarju, staremu 10 mesecev? Puppy ali puppy large
Gianfranco
4 sporočila
gianfranco fr
Pozdravljeni, čez nekaj dni bom domov pripeljala čivavo, staro 2 meseca (trenutna teža: 900 g). Ali je ta briketa primerna? Če da, ali lahko dobim podatek o velikosti? Vnaprej hvala. Lep pozdrav
Aline
1 sporočila
aline fr
Dober večer, imam majhno psičko pasme Spitz, težko 1,4 kg in staro 5 mesecev. Briketi so precej veliki v primerjavi s tistimi od vzreditelja "Pro Plan Puppy Mini", zato sem jih ob njenem prihodu pri 2 mesecih mešala skupaj, vendar sem morala Orijen Puppy razrezati na 4 dele, nato na 2, zdaj pa prehranjujem le s celimi. Velikosti so 1 cm in debeline 0,5 cm, kar je preveliko za mini mladička.
Céline
1 sporočila
céline fr
Pozdravljeni, briketi Orijen Puppy so res precej veliki. Če vaš pes prihaja iz vzreje, vam bo vzreditelj dal drugo znamko, kjer bodo briketi manjši. Če vaš pes ne prihaja iz vzreje, Orijen ponuja linijo Orijen Small Breed, ki je primerna za čivave.
Florence
1 sporočila
florence fr
Pozdravljeni. Ali bi mi lahko povedali, kako veliko porcijo hrane moram dati mladičku, ki tehta 3,5 kg in naj bi do odrasle starosti dosegel 7 kg? Hvala vnaprej.
Eddy
1 sporočila
eddy fr
Pozdravljena, Florence, glede na tabelo s količinami hrane, navedeno na embalaži, bi približno 85g, najraje razdeljeno na tri obroke, bilo primerno za to starost. Potrebno je prilagajanje glede na apetit: če ne poje vsega iz sklede, mu damo malo manj, če pa lepo poje, mu lahko damo malo več. (+/- 10%)
SAMIR
1 sporočila
samir fr
Pozdravljeni Florence, upoštevala sem različne priporočene količine, vendar sem opazila, da je moj kuža (3-mesečni border collie) vedno lačen. Količino sem povečala in od takrat ni več tako požrešen... In potem, do odrasle dobe ne sme ničesar pogrešati, torej z malo vadbe menim, da je bolje ugotoviti lastne potrebe.
CARINE
1 sporočila
carine fr
Pozdravljeni,

Kakšen obrok naj hranim mladička, ki trenutno tehta 5 kg in bi moral kot odrasel pes tehtati med 20 in 25 kg?

Lep pozdrav
Silvia
2 sporočila
silvia fr
Za odmerek je na paketu napisano, koliko morate dati glede na težo in raven aktivnosti. Osebno je odmerek odvisen tudi od lakote in dni, moji psi pa so v dobri kondiciji glede teže.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo