Vprašanja, razprave o izdelkih ORIJEN Fit & Trim Brez Žitaric za odrasle pse s prekomerno telesno težo

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Christophe
1 sporočila
christophe fr
Pozdravljeni, Pomembno ni tehtanje, temveč količina kalorij, ki jih dajete svojemu psu. Na pakiranjih je navedena količina kalorij na kg. Ko poznate dnevno količino kalorij, se tehtanje določi glede na vrsto briketov.
dominique
5 sporočila
dominique fr
Opazil sem, da bi za psa teže 20 kg doza znašala 180 g na dan. Trenutno mu dajem 300 g iz drugega razreda. Ne dvomim, da 180 g prinaša vsa potrebna hranila, vendar se bojim, da bo moj pes svojo porcijo pojedel v treh sekundah in ne bo čutil sitosti. Kakšno je vaše mnenje? Hvala
Patricia
2 sporočila
patricia fr
Te briketi so revni z maščobami, zato ne mislim, da bi morali psu dati precej manj kot je bil vajen, analizirane sestavine za enako težo so manjše, zato sem za svojo psičko zmanjšala količino za 50 g, saj sicer potrebna količina beljakovin ne bi bila dosežena.
Josiane
2 sporočila
josiane fr
Pozdravljeni, Dominique, res je, če vaš pes tehta 20 kg, priporočena količina je 180 gramov na dan. Moj nasvet je, da začnete najprej z 200 grami na dan in dodate surovo bučko v njegovo posodo, da povečate količino vode, kar mu bo dalo občutek sitosti. Redno ga tehtajte. In če je izguba teže zadostna, dodajte 50 gramov na dan za vzdrževanje. Lep dan vam želim
Julie
1 sporočila
julie fr
Pozdravljeni, ali je mogoče izvedeti, koliko briketov na dan naj dam svojemu predebelemu čivavi? Tehta 3,700 kg in mora doseči težo 3 kg. Hvala
MICHELE
3 sporočila
michele fr
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, koliko briketov naj dam svojemu čivavi, ki mora izgubiti 700 g, da bo dosegel 2 kg 800? Hvala vam. Michèle

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo