Vprašanja, razprave o izdelkih OPTIMUS Fresh Meat Puppy s svežim piščancem brez žitaric za mladičke

14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Alexia
4 sporočila
alexia fr
Pozdravljeni, zakaj niste zapisali števila kalorij/kg v opisu te briketirane hrane, kot ste to storili pri Optimus Grain Free Puppy (4323 kalorij/kg). Hvala
Nans
12 sporočila
nans fr
Pozdravljeni,Opravičujemo se za to spregled. Pri OPTIMUS Fresh Meat Puppy za mladičke s svežim piščancem brez žitaric je metabolna energija (kalorij na kg) 4220.Lep pozdrav,Nans iz ekipe Zoomalia
christine
5 sporočila
christine fr
Ali mi lahko poveste, kakšna je razlika med "Fresh meat" in "Grain free"? Malo sem zmedena zaradi vseh teh oznak, hvala.
Mandy
1 sporočila
mandy fr
Pozdravljeni, če si ogledate seznam sestavin, boste videli razlike. Sveže meso je malce boljše kakovosti, če sledimo petim zlatim pravilom ocene hrane za ljubljenčke Gillesa Vouillona, ker vsebujejo malo več beljakovin in malo manj ogljikovih hidratov.
christine
5 sporočila
christine fr
hvala za vaš odziv, saj sem malo izgubljena med vsemi temi nazivi. Vedno gledam sestavo briketov, ampak po tolikem času več ne vem. Hvala še enkrat.
Florine
2 sporočila
florine fr
Pri kateri temperaturi se peče meso?
NATHALIE
4 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, treba se je posvetovati s proizvajalcem...
Adrien
3 sporočila
adrien fr
Pozdravljeni, moj mladiček ima zdaj 10 mesecev in torej kmalu eno leto, že zdaj pa je hranjen s hrano OPTIMUS Fresh Meat "Puppy". Opazil sem, da obstaja tudi različica za odrasle pse. Do katerega trenutka/starosti naj ostanem pri hrani za mladičke, preden preidem na hrano za odrasle? Ali obstaja kakšen znak, ki mi to pokaže, ali morda starost, na katero se lahko sklicujem? Hvala vnaprej
Lisa
27 sporočila
lisa fr
Pozdravljen Adrien, odraslost pri psih je dosegljiva na različnih stopnjah glede na njihovo naravo. Za prehod na odraslo hrano v obliki briketov je treba počakati med 8 in 12 meseci za male pse, med 12 in 15 meseci za srednje velike pse in med 18 in 24 mesece za velike pse. Lep pozdrav, Lisa iz Zoomalia
NATHALIE
4 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, prenehanje uporabe hrane za mladičke pri 12 mesecih in prehod na hrano za odrasle pse (z mešanjem obeh vrst hrane za 2-3 dni, ker nimajo istih hranilnih vrednosti, saj bo njegova rast končana. To bo omogočilo nežen prehod...
NATHALIE
4 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, pri 12 mesecih preidejo v odraslost z izvajanjem 50/50 prehoda od 3 do 7 dni maksimalno.
MYRIAM
1 sporočila
myriam fr
Moj petmesečni mladiček že je OPTIMUS brez žitaric. Ali je potreben čas za prilagoditev, če želimo preiti na FRESH meat brez žitaric, glede na to, da prehajamo iz krompirja na sladki krompir? Hvala za vaš odgovor.
Mathilde
22 sporočila
mathilde fr
Dober večer, da, potreben je čas prilagoditve najmanj 1 teden!
Laure
14 sporočila
laure fr
Pozdravljeni, da bi nežno navadili prebavni sistem vašega psa na nove sestavine, kot je sladki krompir, vam svetujemo, da imate prehodno obdobje 1 do 2 tedna med obema receptoma.
NATHALIE
4 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, preko prehoda približno 1 teden maksimum.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo