Vprašanja, razprave o izdelkih OPTIMUS Fresh Meat s svežim piščancem brez žitaric za odrasle pse

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Catherine
1 sporočila
catherine fr
Preden spremenite vrsto briketov, je nujno postopno prehajanje na nove vsaj 15 dni, da se izognete črevesnim motnjam. Moji psi jih imajo radi in nimajo nobenih težav.
Regine
1 sporočila
regine fr
Moja psička jih ni prenašala. Smrdeči ljubljenčki, driska. Mislim, da so bili briketi preveliki (srednje velik pes). Zamenjal sem znamko in vse se je uredilo.
MARIELINE
1 sporočila
marieline fr
Prav tako sem dajal brikete Optimus Fresh Meat, moj shar-pei jih ne prenaša, ima smrdeče iztrebke in mu niso všeč.
LILIANE
1 sporočila
liliane fr
Pozdravljeni, moj westie trenutno je brikete Orijen. Glede na njihovo onesnaženje bi ji rada dala Optimus Fresh Meat, vendar v kakšni količini naj ji dam? Tehta 8,01 kg, vendar ima malo prekomerne teže. Ko sem jo dobila, je tehtala 7,8 kg. Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav.
Armelle
2 sporočila
armelle fr
Moja psička, Stafie, jih je imela rada, vendar jih na žalost ni prenašala (veliko plinov) in včasih regurgitacija. Zamenjala sem brikete, še vedno Optimus, ampak "težka prebava", od takrat je vse v redu.
Micheline
2 sporočila
micheline fr
Pozdravljeni, imam 7 mesecev starega koderja z Madagaskarja, kastriranega, 6,4 kg. Katero kategorijo briketov mi priporočate in kakšno dnevno količino, če upoštevam, da ima zvečer doma pripravljeno porcijo 150 g (50 g beljakovin, 40 g zelenjave in 60 g riža/testenin)?
Christine
1 sporočila
christine fr
Pozdravljeni, iščem dietne brikete za mojega steriliziranega bull terierja. Ima nekaj odvečnih kilogramov in je pes z dobrim apetitom, ki je vedno lačen. Želim kakovostne brikete, s katerimi bo lahko izgubil težo, vendar se tudi najedel do sitega. Znamka ni pomembna (po možnosti na voljo v Franciji). HVALA
PHILIPPE
5 sporočila
philippe fr
točno ogljikovi hidrati povzročajo debelost! in prevelika količina, ki jo damo! Izogibajte se lahkotnim briketom, ki niso dobre kakovosti, namesto tega poglejte brez žit... Dobre brezžitne znamke so tukaj: optimus sveže meso ali riba; Orijen original
Frédéric
1 sporočila
frédéric fr
Pozdravljeni, imam border kolija, ki sam uravnava svojo hrano. Kupujem hrano znamke Optimus, menjavam okuse, vendar vedno brez žitaric. Star je tri leta in pol in je v odlični formi. To je vse, kar sem vam lahko povedal, lep dan
Catherine
1 sporočila
catherine fr
Pozdravljeni, tudi jaz imam Bull terierja. Prejšnji je imel veliko težav s kožo, zato sem zelo pozorna na prehrano. Po preizkušanju amikinosa, ki mu sploh ni bil všeč, sem prešla na orijen, ki je bolj okusen, potem sem zamenjala za optimus, vendar ga sploh ni marala, iztrebki so bili bolj vlažni in zdelo se mi je, da se je več praskala. Zdaj sem na ownatu, ki je cenejši in ima večje brikete, okusnost je sprejemljiva. Bomo videli na dolgi rok. Strinjam se z drugim odgovorom glede žit in Light izdelkov. Sestava z največjo količino mesa je najboljša in pomembno je, da je to meso dobre kakovosti. Drugače je, kot pri ljudeh, veliko vadbe za pridobitev kondicije! Dober tek vašemu buličku!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo