Vprašanja, razprave o izdelkih OPTIMUS Sensitive Digestion Jagnje & Riž
31 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
ludovic
Pozdravljeni, ste prebrali sestavo teh briketov (OPTIMUS SENSITIVE DIGESTION), za katere trdijo, da so sestavljeni predvsem iz jagnjetine? Sestava navaja, da vsebujejo 9% jagnjetine nasproti 23% perutninskega mesa in prav toliko riža! Torej gre za brikete iz perutnine in riža, ne iz jagnjetine!!! Tukaj smo priča zavajajočemu oglaševanju in goljufiji, ki namenoma zavaja kupca s hvaljenjem bolj plemenitih izdelkov!!! Če embalaža ne spremeni, ne dvomim, da bo pozoren kupec podal prijavo ali celo tožbo zaradi goljufije pri DGCCRF (Francosko generalno direktoratu za konkurenco, porabo in preprečevanje goljufij)!!! Lep pozdrav.
85 sporočila
mathieu
Pozdravljen Ludovic, Lahko se odločite za kakovostne brikete QUALITY SENS Medium z jagnjetino, ki so sestavljeni predvsem iz riža: https://www.zoomalia.com/animalerie/quality-sens-medium-agneau-riz-hyper-digeste-pour-chien-de-taille-moyenne-p-73396.html. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
1 sporočila
elodie
Pozdravljeni, moja psička neprestano trpi za drisko in ima vetrove. Ali bi bile te brikete primerne zanjo, glede na to, da ima samo 6 mesecev? Hvala.
5 sporočila
jessica
Pozdravljeni, ne vem, ker ima moj pes zdaj več vetrov kot prej s temi briketi.
2 sporočila
jessica
Pozdravljeni, tudi moja psička je stara 6 mesecev in je imela drisko že tedne, prava katastrofa, veterinarsko zdravljenje + veterinarske brikete niso nič spremenili, sedaj postopoma prehajam na Optimus in zdi se, da deluje, saj že skoraj dva tedna nima več driske... držim pesti... Je požrešna in ničesar ne prežveči, kar ne pomaga. Upam, da bo delovalo tudi za vašo.
2 sporočila
jessica
Pozabil sem omeniti, da sem vzel iste, vendar za mladička (puppy).
2 sporočila
julie
Pozdravljeni, Ko seštejemo analizno tabelo, je rezultat 103,05 %, torej mora biti napaka v enem od količnikov. Ali veste, v katerem? Hvala
1 sporočila
christelle
Pozdravljeni, ne, ni napake. Ni treba upoštevati kalcija in fosforja. To so minerali. Minerali in elementi v sledovih so del anorganskih snovi / surovega pepela.
7 sporočila
graziella
Pozdravljeni, rad bi izvedel, ali so briketi Optimus Sensitive primerni za buldoga, ki ima nekaj težav s prebavo (bruhanje, zelo mehko blato, vetrovi)...najlepša hvala vam.
1 sporočila
brigitte
Da, briketi optimus sensitive so primerni za prebavne težave, vendar se moja bokserka ni pognala nanje, verjetno zaradi pomanjkanja apetita, na koncu je postala preveč zaprta; morala sem zamenjati brikete
5 sporočila
jessica
Pozdravljeni, ne vem, ker ima moj eno leto star francoski buldog zdaj več vetrov kot prej s temi briketi, pa tudi bruha. Ne vem več, kaj naj naredim, niti kaj naj vzamem, da ustavim bruhanje in zmanjšam vetrove.
5 sporočila
jessica
Pozdravljeni, ne vem, ker ima moj francoski buldog, star eno leto, z njegovo trenutno hrano več vetrov kot prej, prav tako bruha. Ne vem več, kaj naj storim ali kaj naj vzamem, da bi ustavil bruhanje in zmanjšal napenjanje.
1 sporočila
sarah
Pozdravljeni,Zanima me, kdaj bodo briketi OPTIMUS Digestion spet na voljo v 12kg pakiranju? Hvala vnaprej in lep dan.
6 sporočila
franoise
Ali so te briketi izdelani iz sestavin francoskega izvora?
1 sporočila
angéline
dober večer, prihajajo iz EU
1 sporočila
stéphane
Dober večer, katere brikete OPTIMUS mi priporočate za mojega francoskega buldoga starega 10 mesecev, ki tehta 10 kg. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Briketi OPTIMUS Low Grain Digestion so primerni za vašega francoskega buldoga, saj so zelo lahko prebavljivi in okusni. Velikost briketov je popolnoma ustrezna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
gwendoline
Dober dan, rad bi izvedel odstotek mesa v receptih za Optimius Digestion Adult in za Optimius Adult brez žit, če je to mogoče?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za brikete OPTIMUS Digestion je delež mesa 45%. Za OPTIMUS Brez Žit je ta delež 65%. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
maxime
Pozdravljeni, imam eno majhno vprašanje, katero hrano v obliki briketov priporočate za mojega psa, saj ves čas prdi, čeprav kupujemo Dsl Optimus brez žitaric. Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, lahko poskusite dati mu brikete OPTIMUS DIGESTION, katerih sestava je lažje prebavljiva: koncentracija mesa je manjša in prisotnost riža zagotavlja boljši prebavni tranzit. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
laurent
Pozdravljeni, kdaj bodo briketi spet na voljo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, te brikete bodo ponovno na voljo v začetku naslednjega tedna. Receptura je bila izboljšana za boljšo kakovost in prebavljivost. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
emeline
Pozdravljeni, lahko mi prosim poveste, kdaj boste prejeli brikete Low Grain Digestive? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, te brikete bodo spet na voljo v začetku naslednjega tedna. Recept je bil izboljšan za boljšo kakovost in prebavljivost. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
alexandra
Ali mi lahko poveste, v kolikšnem času boste ponovno prejeli te brikete? Bo to nova formula, kajne?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, prejeli jih bomo od drugega tedna februarja naprej. Do takrat lahko izkoristite 10-odstotni popust na Optimus odrasli klasični 12kg in Optimus odrasli brez žitaric 12kg s kodo OPTI10.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
cedric
Boste prejeli optimus prebavo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek bo na voljo v teku prihodnjega tedna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
cedric
Pozdravljeni, Ali mi lahko poveste, če boste v prihodnjih dneh/tednih prejeli to vrsto briketov? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek je trenutno v postopku ponovnega zaloge in bo spet na voljo v osmih dneh.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
edwige
Kar se tiče mene, nimam nobenih težav s temi briketi, vendar dva psa, malinoi in nizozemski ovčar, jih obožujeta.