Vprašanja, razprave o izdelkih OPTIMUS Puppy Complete za mladičke
24 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
enrique
Pozdravljeni, ali so to majhne brikete? Ali obstaja še kakšna druga linija z večjimi briketami? Imam zlatega prinašalca, ki je star 9 mesecev, vendar je že navajen jesti precej velike brikete za mladiče velikih pasem.
1 sporočila
laura
Pozdravljeni, želel bi izvedeti velikost briketov, prosim.
1 sporočila
rudy
To so majhne zvezde približno 1 cm
1 sporočila
sabrina
Pozdravljeni, rad bi vedel, koliko gramov hrane moram dati našemu mladičku. Uporabljava brikete Optimus, stara je dva meseca, ker navodila niso napisana v francoščini. Ali mi lahko pošljete navodila v francoščini, od dveh mesecev do enega leta, prosim? Moj starejši pes je iste brikete privajal en mesec, nato pa je imel normalno blato. Zelo dobra znamka briketov.
5 sporočila
christine
Kakšna je razlika med briketi puppy Fresh Meat? Kupila sem te za prehod s tistih od vzreditelja.
1 sporočila
sandra
Imajo samo razliko v razmerju sestavin, kot so na primer beljakovine, ogljikovi hidrati, maščobe, omega-3... vse je odvisno od tega, kaj želite za svojega psa! Oglejte si analitično tabelo, ki se nahaja približno na sredini strani vsakega od izdelkov, o katerih ste govorili.
1 sporočila
emmanuel
Pozdravljeni! Kmalu bom dobila mladička pasme bernardinec, starega 2 meseca. Do katere starosti mi priporočate, da ostanem pri hrani za mladičke? Hvala za vaš odgovor!
1 sporočila
sandra
Pozdravljeni, ravno kar sem prešla na te brikete za mladičke, priporočali so nam Royal Canin za mladičke do enega leta.
2 sporočila
hubert
Pozdravljeni, pri prehodu na Royal Canin sem bil, takoj ko sem dobil psičko in ostajam na liniji za mladičke do njenega 1. leta.
1 sporočila
véronique
Lahko se znova zapre
1 sporočila
agnès
Žal paket ni mogoče ponovno zapreti.
1 sporočila
viviane
Pozdravljeni, ali je paket ponovno zaprt? Hvala
1 sporočila
stéphane
pozdravljeni, ne in to je res škoda
1 sporočila
remi
Lahko uporabite dva ali tri ščipalke za perilo in to je to
1 sporočila
elodie
Ne, kupil sem škatlo s pokrovom pri IKEI (zdi se mi, da ima 46L) za 6€ in paket 12 kg se popolnoma prilega
1 sporočila
herve
Pozdravljeni, imam border collieja in rad bi vedel, do katere starosti lahko je te mladičkove brikete in od kdaj naj začnem dajati brikete za odrasle pse. Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Preklopiti na brikete za odrasle pse lahko začnete, ko ima vaš mladiček med 10 in 12 meseci. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
gilles
imam tudi border collieja, sem mu ga dajal približno 7 mesecev, nato pa sem prešel na hrano za odrasle in jo mešal s hrano za mladiče
1 sporočila
marielle
Pozdravljeni, pravkar sem naročil paket 10kg, vendar opažam, da ga prodajate kot 12kg, česar pa nisem našel, zato se sprašujem, ali bom prejel 10kg ali 12kg ??? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Gre res za vrečke po 10 kg. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
patrick
Pozdravljeni, katero merilno skodelico uporabiti za te brikete?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Na žalost za to znamko briketov ni na voljo merilnega lončka.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Na žalost za to znamko briketov ni na voljo merilnega lončka.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
celine
Pozdravljeni, ali lahko moj dva meseca star cocker španjel je te brikete? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da, ti briketi so primerni za vašega mladička. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia