Vprašanja, razprave o izdelkih OPTIMUS Adult Light / Sterilised za pse
31 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
jean-marc
Živijo, ali so primerne za psa, starega skoraj 8 let, labradorca. Hvala
6 sporočila
estelle
Dober dan. Da, lahko jih uporabljate za pse, stare več kot eno leto. Potem je odvisno od vašega psa. Trenutno jih uporabljam za kavalirje King Charles že odkar so bili mladički in zanje so popolne. Imajo zdaj 6 let. Prej sem jih uporabljal za briarda starega več kot 10 let, a na koncu je postal preveč suh. Vidne so bile njegove rebra. Tako sem moral spet zamenjati. Videli boste pri uporabi. Lahko se posvetujete tudi z vašim veterinarjem, a ni nujno, da bo vedel. Ko spremeniš pasjo hrano, moraš na začetku narediti prehod, pol pol, da ima več možnosti.
6 sporočila
estelle
zdravo, preizkusila sem jih. Prehodila sem na Proplan Light, vendar moji šestletni psi tega niso prenesli. Odvisno je od psa.
6 sporočila
estelle
tam sem govoril o briketah proplan light. zmotil sem se
6 sporočila
estelle
v prvem odgovoru sem govorila o proplan light. v drugem odgovoru govorim o optimus light. moji psi niso prenašali. ostajam pri proplan light
1 sporočila
corinne
Kupila sem te brikete, vendar jih moj pes ne prenaša. Blato je zelo mehko. Ne mara jih. Zato se vračam k briketom Proplan obesity, ki so dražji.
2 sporočila
emilie
Imel sem enak problem s mehkim blatom + plini, ki pridejo zraven
1 sporočila
marine
Zdravo, za psa, ki tehta 28 kilogramov... ali veste, koliko gramov je potrebno, prosim? Hvala!
1 sporočila
lionel
dober večer, glede na to, kar je navedeno na vrečki, potrebuje približno 290 gramov na dan v 2x145g (zjutraj in zvečer). upam, da sem odgovoril na vaše vprašanje. če ne, vprašajte službo za stranke Zoomalia, morda boste dobili bolj ustrezen odgovor. vsekakor, če se zanašamo na priporočila, navedena na vrečki, mora biti moj odgovor ustrezen. s spoštovanjem, Lionel
3 sporočila
valerie
Pozdravljeni, šel sem k svojemu veterinarju s sestavo izdelka. Imel sem pirenejskega planinskega psa, ki je tehtal 92 kg in nas je zapustil julija lani. Svetoval mi je, naj mu dam 600 g. Imam 2 psički iste pasme, ki tehtata le 60 kg in jima moram dati skoraj enako količino. Pravzaprav je odvisno od pasme, teže vašega psa, pa tudi njegove starosti, aktivnosti... Poleg tega so ti kosmatinci kot mi, nekaj jim je všeč, nekaj pa ne... Želim vam lep dan in dolgo življenje tem kosmatincem.
4 sporočila
kathia
Čakam na svojo naročilo briketov, vendar sem opazila, da ti briketi vsebujejo več kot 43 % ogljikovih hidratov ogljikovi hidrati = sladkor in ker gre za dietne brikete, nisem prepričana, da jim bo toliko ogljikovih hidratov pomagalo pri hujšanju. Kako to, da vsebujejo 43 % sladkorja, ali mi lahko kdo pojasni ????
3 sporočila
alain
Pozdravljeni, prosim za podatek o velikosti briketov, premeru, če so okrogle oblike.
2 sporočila
hubert
Pozdravljeni, merijo 15 mm in so precej prožne.
2 sporočila
vincent
Izguba teže, skozi čas?
1 sporočila
herve
dober večer, glede izgube teže vam ne morem odgovoriti, pravkar smo jih kupili in še nismo začeli.
1 sporočila
emmanuelle
Pozdravljeni, kakšen točen odmerek naj dajem na dan psu, ki tehta 16 kg, saj je navedeno med 175 in 290 grami (razpon je zelo širok)
1 sporočila
liliane
Pozdravljeni, moja 3-letna psica, ki tehta 11 kg, je do pred 4 meseci jemala Royal Canin za sterilizirane psice. Zdaj že 3 mesece jemlje Optimus za sterilizirane pse, torej dietetično hrano, ki jo zelo dobro prenaša, ni pridobila na teži in z ekonomskega vidika mi bolj ustreza. Odmerek briketov je naveden na pakiranju glede na težo vašega psa. Lep pozdrav, Liliane
1 sporočila
ghislaine
Moj pes je umrl pred 6 meseci, ne vem, zakaj mi pošiljate to vprašanje.
1 sporočila
patrice
kakšno je točno vprašanje?
1 sporočila
brigitte
Dober dan, vendar na paketu piše med 110 in 175 g, kar je precej nejasno. Mislim, da bi s prerezom na 150 g moralo biti v redu.
1 sporočila
lionel
Pozdravljeni, moj pes mora shujšati približno 5 kg, ali so te brikete primerne? Kakšen odmerek za psa, ki tehta 31 kg, vendar bi moral normalno tehtati 28 kg? Lep dan.
1 sporočila
florence
Z moje strani že 2 meseca dajem te brikete svojima dvema psicama, britanskemu španjelu in biglu, in gospa bigl je imela nekaj neestetskih maščobnih oblog, vendar po zaužitju teh novih briketov se je gospodična shujšala, zato sem zelo zadovoljna s tem nakupom ....
2 sporočila
christine
Pozdravljeni, da, so pravilne velikosti in dobre kakovosti. Moj mešanček čivava jih zlahka poje.
1 sporočila
alizee
Pozdravljeni, odmerki so označeni na pakiranju, če je potrebna izguba teže, lahko psa dodatno sprehajate od 1 do 2 uri na dan, da pomagate.
2 sporočila
sophie
Moja psička pastirka je bila pretežka in je bila vedno lačna. Dala sem ji priporočeni odmerek iz vrečke glede na težo, ki bi jo morala imeti, in ji dodala zelene fižole in/ali brokoli (če so v pločevinkah, jih sperem, ker v konzervah je sladkor), kar dobro deluje in moja psička je spet vitka.
1 sporočila
annaick
Pozdravljeni, moj beagle je izgubil nekaj teže, odkar mu to dajem. Zmešam s stročjim fižolom in dobro deluje.
2 sporočila
vincent
Običajno 290 g x 2
4 sporočila
kathia
Pozdravljeni, ali so te brikete primerne za škotskega ovčarja, ali niso prevelike? In koliko gramov mu moram dati? Lep pozdrav.
2 sporočila
christine
Pozdravljeni, moj križanec čivave Pinochet jih z lahkoto poje, vaš šetlandski ovčar ne bi smel imeti težav, na prvi pogled psi obožujejo
2 sporočila
sylvie
živjo, merijo 1 cm, mojo zlato prinašalko jih je in moj majhen čivava jim jih ukrade mimogrede, tako da bodo tudi za vašega psa v redu ;)
1 sporočila
edyta
Pozdravljeni, tudi jaz imam (super;-) Shelti. Rada jih ima in jih jedo brez oklevanja. Ker je pravi "Dyson" na tačkah, ji dajem le 100g na dan. Tehta nekaj manj kot 10kg in od spremembe ni pridobila na teži. Vendar pa majhna pripomba: njen blato je postalo mehko, včasih zelo zelo mehko, ne da bi to nanjo vplivalo (brez bolečin/ brez plinov/ brez napihnjenosti) (Barva se je tudi spremenila, vendar mora biti to zaradi sestavin...) Zdi se, da ji te briketi ne ustrezajo na področju prebave... Kupili smo velik paket 12kg... tako da ji zdaj dajem malo njenih starih briketov (npr. zjutraj namesto 30g Optimusa ji dam 25g Optimusa in 5g starega). In to deluje. Če lahko predlagam --najprej preizkusite na majhnem paketu, da vidite... Lep pozdrav, Edyta M
2 sporočila
emilie
Dajal sem svojemu francoskemu buldogu