Vprašanja, razprave o izdelkih OPTIMUS Adult Grain Free Single Meat Hypoallergénique
12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
angélique
Pozdravljeni, ne vidim, ali so kroketi kuhani pri nizki temperaturi. Ko so kroketi kuhani pri visoki temperaturi, vsa hranilna vrednost izgine. To ni navedeno na embalaži. Hvala za vaš odgovor.
12 sporočila
nans
Pozdravljeni,
Hvala, ker ste izkazali zanimanje za naše brikete OPTIMUS Adult Grain Free Single Meat Hypoalergene. Naš postopek ekstrudiranja uporablja kontrolirano temperaturo, in čeprav ta temperatura doseže vsaj 90°C, je ta metoda kuhanja posebej zasnovana tako, da zagotavlja varnost hrane, hkrati pa ohranja hranilne snovi iz sestavin čim bolj nepoškodovane.
Lep pozdrav,
Nans iz ekipe Zoomalia
Hvala, ker ste izkazali zanimanje za naše brikete OPTIMUS Adult Grain Free Single Meat Hypoalergene. Naš postopek ekstrudiranja uporablja kontrolirano temperaturo, in čeprav ta temperatura doseže vsaj 90°C, je ta metoda kuhanja posebej zasnovana tako, da zagotavlja varnost hrane, hkrati pa ohranja hranilne snovi iz sestavin čim bolj nepoškodovane.
Lep pozdrav,
Nans iz ekipe Zoomalia
24 sporočila
prescilia
Pozdravljeni,
Imam pse, ki so malo alergični na vse. Razmišljal sem, da bi jim dal te brikete, vendar ker imajo intoleranco na svinjino, me zanima, ali jim lahko vseeno dajem to hrano, če gre za hidrolizirano meso?
Običajno jih hranim z Optimus Adult Grain Free Chicken brez žit za psa. Na splošno jih prenašajo zelo dobro, vendar še vedno opažam srbečico in njihov veterinar mi je predlagal, da predpišem piščanca.
Razmišljal sem tudi, da bi te brikete kombiniral s pašteto iz jagnjetine, saj druge vsebujejo piščanca.
Hvala za vaše nasvete in povratne informacije.
Lep dan.
Imam pse, ki so malo alergični na vse. Razmišljal sem, da bi jim dal te brikete, vendar ker imajo intoleranco na svinjino, me zanima, ali jim lahko vseeno dajem to hrano, če gre za hidrolizirano meso?
Običajno jih hranim z Optimus Adult Grain Free Chicken brez žit za psa. Na splošno jih prenašajo zelo dobro, vendar še vedno opažam srbečico in njihov veterinar mi je predlagal, da predpišem piščanca.
Razmišljal sem tudi, da bi te brikete kombiniral s pašteto iz jagnjetine, saj druge vsebujejo piščanca.
Hvala za vaše nasvete in povratne informacije.
Lep dan.
5 sporočila
virginie
moji so tudi alergični, kar vam lahko povem, je, da poskusite, moji dobro prenašajo te brikete, so najboljši, kar sem jih našla doslej
24 sporočila
prescilia
Hvala za vaše povratne informacije, poskusil bom in upam, da se ne bo poslabšalo, sicer bom ostal pri tisti, ki jo trenutno imajo.
2 sporočila
sandrine
Pozdravljeni, žal sem moral zamenjati blagovno znamko, saj moj kuža ni več prenašal prejšnje, in od takrat je vse spet v redu!
5 sporočila
virginie
boste videli hitro po drugem dnevu, če se pogosto praskajo, prenehajte z vsem, da ne poslabšate stvari; poleg tega imajo pravico do domačega obroka dvakrat na teden, morda je tudi to izboljšalo stvari
2 sporočila
nikolaos
pozdravljeni, katera je država izvora kible
5 sporočila
julie
Pozdravljeni, moj pes bo moral preiti na hipoalergene brikete, vendar ali so te brikete vredne kot Virbac A2? Moja veterinarka mi je svetovala nekatere brikete, ki se prodajajo v kliniki, vendar so zelo drage... Ali ni nobenega tveganja za alergijo na dehidrirano svinjino?
1 sporočila
sandrine
Pozdravljeni, oba moja shar pei psa jedo samo te brikete in nimata več težav z alergijami, srbenjem, poškodovano kožo... Priporočam jih, prav tako tiste z lososom. Tudi sama sem preizkusila veterinarske brikete, vendar so precej dragi. Preizkusila sta dobršen del palete Optimus; gledam za tiste, ki imajo največ beljakovin in so brez žitaric. Imata super dlako in konec je z vonjem po psu. Prav tako jima občasno zvečer kot majhen priboljšek kupim pašteto Optimus, ki zelo lepo diši in je zelo privlačna.
1 sporočila
viviane
Pozdravljeni, ali ta hrana za živali pomaga pri hujšanju vašega ljubljenčka? Dejstvo, da vsebuje 17 % maščobe, me spravlja v dvom. Hvala za vaš odgovor.
14 sporočila
laure
Pozdravljeni, te briketi so predvsem posebni zaradi tega, ker vsebujejo samo en vir živalskih beljakovin: svinjino, kar omogoča zmanjšanje tveganja alergij pri občutljivih psih. Kar zadeva vsebnost maščob, 17 % predstavlja povprečno vrednost in ne povzroča posebej hujšanja. Upam, da sem odgovoril na vaše vprašanje. Lep dan vam želim,
2 sporočila
sandrine
to je stopnja ogljikovih hidratov, ki jo je treba upoštevati, in pogosto ni navedena na embalaži, ta pa ima 24,5 %.