Vprašanja, razprave o izdelkih OPTIMUS Adult Grain Free Fish Brez žitaric s fish za psa
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
sophie
Pozdravljeni,
Kupil sem brikete Optimus Fresh fish, a so v obliki kocke in mojemu psu sploh niso všeč. Mi lahko poveste, kakšne oblike so brikete Grain Free fish? So kot Grain Free s piščancem (kvadratne, vendar ravne in ne v obliki kocke)?
Hvala za vaše odgovore, saj moram za mojega ljubljenčka hitro naročiti nove!
Kupil sem brikete Optimus Fresh fish, a so v obliki kocke in mojemu psu sploh niso všeč. Mi lahko poveste, kakšne oblike so brikete Grain Free fish? So kot Grain Free s piščancem (kvadratne, vendar ravne in ne v obliki kocke)?
Hvala za vaše odgovore, saj moram za mojega ljubljenčka hitro naročiti nove!
1 sporočila
celine
Briketi so kvadratne in ravne oblike, moj argentinski dogo jih obožuje.
3 sporočila
sophie
Najlepša hvala, Céline, za vašo hitrost! Mislim, da bo tudi moj loulou oboževal!
1 sporočila
christelle
Pozdravljeni, kakšne so temperature postopka kuhanja za te krokete? Hvala
1 sporočila
murielle
Pozdravljeni, ali je mogoče sterilizirani psici, stari 10 let, ki je aktivna (prosti sprehodi več kot eno uro dvakrat na dan), dati brikete OPTIMUS Adult Grain Free Fish Brez žitaric z ribo?
1 sporočila
véronique
Seveda! Brez problema!
1 sporočila
marie helene
Pozdravljeni, opazila sem vašo promocijo za brikete OPTIMUS in bi rada izvedela količino glukozamina in hondroitina, saj te informacije niso navedene. Poleg tega opažam, da se pri psu z normalno aktivnostjo količina obrokov za linijo OWNAT, ki jo trenutno uporabljam, spreminja od 550 g do 350 g ...? Zakaj taka razlika? To bistveno poveča mesečne stroške...? Lep pozdrav. Marie-Hélène GARNIER
14 sporočila
laure
Spoštovana gospa, glede odmerjanja glukozamina in hondroitina, nimamo navedenega %, vendar je le-tega raziskano, da je dovolj učinkovit pri pravilnem vzdrževanju hrustanca in sklepov psov. Naše recepture so oblikovali veterinarji, ki poznajo prehranske potrebe in koristne dodatke, ki jih je treba dodati v recepturo briketov za zdravje psov.
Kar se tiče priporočenih obrokov in aktivnosti psa, je to zelo subjektivno. Kaj točno pomeni aktiven pes? Ali je to pes, ki se trikrat na dan sprehaja okoli soseske, ali pes, ki se prosto giblje po vrtu ali zemljišču? Vi poznate potrebe svojega psa bolje kot kdorkoli drug glede na njegovo aktivnost. Če je vaš pes zadovoljen in v dobrem zdravju z obroki, ki jih priporoča Ownat, potem mu lahko daste enake obroke recepture Optimus. V resnici je prehranski pristop zelo podoben med obema recepturama.
Upam, da vam bodo ti odgovori pomagali izbrati najbolje za vašega psa :)
Kar se tiče priporočenih obrokov in aktivnosti psa, je to zelo subjektivno. Kaj točno pomeni aktiven pes? Ali je to pes, ki se trikrat na dan sprehaja okoli soseske, ali pes, ki se prosto giblje po vrtu ali zemljišču? Vi poznate potrebe svojega psa bolje kot kdorkoli drug glede na njegovo aktivnost. Če je vaš pes zadovoljen in v dobrem zdravju z obroki, ki jih priporoča Ownat, potem mu lahko daste enake obroke recepture Optimus. V resnici je prehranski pristop zelo podoben med obema recepturama.
Upam, da vam bodo ti odgovori pomagali izbrati najbolje za vašega psa :)