Vprašanja, razprave o izdelkih OPTIMUS Adult Grain Free Chicken Brez žitaric za pse

57 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
patricia
1 sporočila
patricia fr
Pozdravljeni, postavljam isto vprašanje, ki ga je že postavila ena oseba: Kakšen je izvor vašega mesa in perutnine (država), prosim; ker so vam isto vprašanje postavili že več ljudi in ni nobenega jasnega in natančnega odgovora; hvala za vaš odgovor. In v kateri državi so izdelane briketi? Preprosto vprašanje, ki zahteva jasen odgovor. Hvala.
patricia
6 sporočila
patricia fr
Zoomalia mi je pravkar odgovoril; pff, NIKOLI NISEM NAROČIL "OPTIMUS"!!! ampak prav Ownat in takšnega, ki mi ustreza glede Ogljikovih hidratov itd ... zato prosim Zoomalia; nehajte s svojim vsiljivim oglaševanjem optimus!! hvala DELITE SVOJE IZKUŠNJEZdravo patricia,Član skupnosti Zoomalia je pravkar postavil vprašanje o izdelku OPTIMUS Adult Grain Free Chicken Brez žitaric za Psa, ki ste ga kupili na naši spletni strani.Če želite, lahko delite svoje strokovno znanje o tem izdelku s klikom na to povezavo:
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni Patricia,

Naše brikete so izdelane v španskem Baskovskem in naše meso večinoma prihaja iz Španije.

Recepti so resnično izdelani v Franciji v skladu s francoskimi standardi.

Lep dan vam želi,

Hélène iz Zoomalia
patricia
6 sporočila
patricia fr
Pozdravljeni, od kod izvira vaše meso in perutnina (država) prosim; ker vas je več ljudi to vprašalo in ni bilo nobenega jasnega in konkretnega odgovora; hvala za vaš odgovor
Mathieu
85 sporočila
mathieu fr
Pozdravljena Patricia, briketi so proizvedeni v Evropi. Kljub temu so recepture razvite v Franciji, briketi pa pakirani na jugozahodu Francije. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
patricia
6 sporočila
patricia fr
Pozdravljeni; ja, ampak v KATERI državi, prosim; je mogoče biti pregleden ?????? hvala
Celine
1 sporočila
celine fr
Dober večer, kakšen je odstotek krompirja itd.? Lepo pozdravljeni
Laura
17 sporočila
laura fr
Pozdravljeni, moj pes je bil na optimistični dieti z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov in to je bila prava katastrofa, imel je mehko blato in zelo smrdljiv plin, ali ima še kdo enake težave? Spet sem ga začel hraniti s hrano Ownat, ki jo je imel prej, vendar zdaj ima srbečico zadaj, morda zaradi alergije na hrano, ker pri Optimusu teh težav ni bilo. Preizkusil bom Optimus GF Chicken in upam, da bo ta prava.
Jessica
2 sporočila
jessica fr
Jaz sem vzel tisto s piščancem brez žitaric in ista stvar, driska kot še nikoli, zato sem jo zmešal s staro hrano, ki sem jo imel. Katastrofa, ne bi več priporočal.
Laura
17 sporočila
laura fr
Optimus GF piščanec?
Jessica
2 sporočila
jessica fr
Ja, ja
Dylan
1 sporočila
dylan fr
Pozdravljeni, sprva jih je sprejemala. Zadnja 2 meseca pa driska in smrdljiv vetrovi. Morda so spremenili sestavo.
Laurent
1 sporočila
laurent fr
Sploh ni sprejeto od mojega 4-letnega rotvajlerja, mehko blato, res smrdljiv plin, medtem ko pri Natural Breed nikoli ni bilo težav, ampak so postale predrage. Prešel sem na Eukanuba special Rott in vse se je uredilo.
Aurelie
1 sporočila
aurelie fr
Pozdravljeni, ali lahko prosto menjate med različnimi okusi briketov optimus grain free, ali pa je treba postopoma narediti prehod ob vsaki spremembi? Hvala
Lisa
27 sporočila
lisa fr
Pozdravljeni, Iz varnostnih razlogov je vedno bolje narediti prehod (čeprav je hitrejši) med dvema vrstama briketov, tudi če sta si sestavi zelo podobni. Lep dan,
JUSTINE
2 sporočila
justine fr
Pozdravljeni, kdaj boste ponovno založili 12-kilogramske vreče »Optimus grain free chicken«? Hvala
Lisa
27 sporočila
lisa fr
Pozdravljeni, ponovno bomo založeni v začetku naslednjega tedna. Želim vam lep preostanek dneva, Lisa iz Zoomalia
Valérie
1 sporočila
valérie fr
Lažnja promocija! Ob mojem zadnjem naročilu sem prejela božično srečko, na kateri naj bi zmagala -30% popusta na moje naslednje naročilo znamke Optimus... Čudno, v času veljavnosti moje kode niso več na voljo 12-kilogramske vreče... Na voljo so samo 3-kilogramske vreče (dražje na kilogram)... In še bolj čudno je, da če vzamem 4 vreče po 3 kilograme, da dobim enakovredno količino kot v 12-kilogramski vreči, plačam enako ceno kot za 12-kilogramsko vrečo brez promocije!!! Lepa matematična akrobatika, ampak moja denarnica ni opazila razlike s vašimi -30%!!!
CLAIRE
1 sporočila
claire fr
Pozdravljeni, med promocijami, ki to niso, in službo za stranke, ki je dolžnosti do pritožb strank popolnoma vseeno, plus dostavna služba DPD, ki dela ne opravlja pravilno, ne priporočam te spletne strani. Morate bežati in se ne pustiti prevarati.
Léa
1 sporočila
léa fr
Glede na pritožbe več strank menim, da bi Zoomalia v tem novem letu 2022 morala narediti majhen napor in dodeliti posebno promocijo vsaki razočarani osebi, kar bi zagotovo preprečilo, da bi se obrnili na konkurenco. Osebno prej nikoli nisem bila razočarana, vendar je bilo od konca leta ogromno težav z zamudo dostave ... In nobenega tržnega ukrepa ali pojasnila s strani Zoomalie. Storitve za stranke ni, menim pa, da je tudi na tem področju potrebno veliko truda. Treba je ustvariti e-poštni naslov in zaposliti eno ali več oseb za obravnavo zahtev ali odgovarjanje na vprašanja strank.
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni gospa, prosimo, da nam pošljete vašo prošnjo preko vašega uporabniškega prostora v "rubrica kontaktirajte nas". Skupaj bomo pregledali to prošnjo, da boste lahko izkoristili to ponudbo. Vnaprej se zahvaljujem, Aurore iz Zoomalije
Emeline
2 sporočila
emeline fr
Groza, moj pes je dobil ogromno gastritis od teh briketov, kri v blatu, grozen vonj, nenehne vetrovi... 4 kg je šlo v smeti... Glede na ceno!
PAULINE
1 sporočila
pauline fr
Pozdravljeni, vprašanje glede izvora mesa v briketih? Glede na to, da proizvajalec nima spletne strani, je težko dobiti te informacije....
Yohann
1 sporočila
yohann fr
Recepti, ki so razviti v Franciji, in briketi, pakirani v Franciji – proizvodnja torej ni francoska, kajne? Tudi meso ni francosko, škoda.....
Gregory
4 sporočila
gregory fr
Pozdravljeni,

Zakaj ste spremenili recept? Moj pes jih ne je več in ima veliko vetrov. Škoda.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Zaradi spremembe dobavitelja se je recept nekoliko spremenil, vendar smo se potrudili, da ohranimo vrednosti čim bolj blizu prvotne recepture, da ne bi preveč motili prebavnega sistema psov. Nekateri psi so bolj občutljivi kot drugi, zato je morda potrebno daljše ali krajše obdobje prehoda. Za boljši okus lahko dodate malo lososovega olja, dokler se vaš pes ne navadi: https://www.zoomalia.com/animalerie/huile-de-saumon-premium-quality-sens-p-28069.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Zaradi spremembe dobavitelja se je recept spremenil, vendar smo se trudili obdržati razmerja čim bolj podobna staremu receptu, da ne bi preveč motili prebavnega sistema psov. Nekateri psi so bolj občutljivi kot drugi, zato je lahko potrebno daljše ali krajše obdobje prehoda. Za povečanje apetita lahko dodate malo lososovega olja, dokler se vaš pes ne navadi: https://www.zoomalia.com/animalerie/huile-de-saumon-premium-quality-sens-p-28069.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Doriane
1 sporočila
doriane fr
Pozdravljeni, ali veste, v koliko dneh boste ponovno zalogo torb po 12 kg? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Pakiranje po 12 kg bo ponovno na voljo konec prihodnjega tedna.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Julien
1 sporočila
julien fr
Pozdravljeni. Ali je zip zaprtje, ki ga vidimo na fotografijah, prisoten na embalaži 12 kg ali samo na 1 kg? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Zadrga se nahaja tudi na velikih vrečah 12 kg.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Gregory
4 sporočila
gregory fr
Pozdravljeni, pravkar sem prejela vrečo briketov za mojega pirenejskega planinca in ob odprtju vreče so briketi črni, vsaj zelo temni. Ali je to normalno? Na vaši sliki imajo normalno barvo....
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, brezzrnata hrana je resnično precej temnejša od klasične hrane za male živali, kar je posledica popolnoma drugačne sestave, ki vsebuje pomemben delež mesa. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Catherine
2 sporočila
catherine fr
Pozdravljeni, moj labradorec s 39 kilogrami potrebuje antibakterijsko in kortikosteroidno zdravljenje zaradi alergij. Koliko te kroketov na dan mu lahko dam, da omejim povečanje teže zaradi zdravljenja? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, idealno je začeti z upoštevanjem priporočenih odmerkov, kar je približno 440 gramov za vašega psa, in po potrebi prilagoditi. Za pse s prekomerno telesno težo in v primeru zmanjšanja odmerka lahko dodate kuhane bučke na pari, da se izognete občutku lakote pri vašem psu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Catherine
2 sporočila
catherine fr
Pozdravljeni, Moj 6-letni labradorec ima globoko piodermatitis in več alergij, vključno z vsemi škrobnimi živili, kot so krompir in grah. Optimum brez žitaric vsebuje krompirjev škrob in grah. Ali so kljub temu primerne? Moj veterinar mi je svetoval Proplan Veterany diet HA, vendar glede na sestavo menim, da je to še manj primerno. Kaj menite vi? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ne priporočamo vam uporabe krmil, ki vsebujejo sestavine, na katere je vaš pes alergičen. Večina krmil vsebuje eno od teh sestavin. Lahko preizkusite znamki Carnilove ali Brit Care.https://www.zoomalia.com/animalerie/carnilove-lamb-wild-board-adult-p-30213.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/brit-care-weight-loss-pour-chiens-en-surpoids-p-31021.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Tifany
4 sporočila
tifany fr
Pozdravljeni, bi bilo mogoče dobiti več informacij o sestavinah? Še posebej o odstotkih posameznih sestavin.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Žal ni mogoče navesti odstotkov za vsako sestavino, deloma zato, ker to ni posebej zanimivo, deloma pa zato, ker zaradi konkurenčnih razlogov ne moremo razkriti celotne recepture. Ključni odstotki, kot so tisti za beljakovinske vire (meso in ribe) ali analitične (beljakovine, maščobe, razmerje fosforja in kalcija itd.), so natančno določeni. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Florian
1 sporočila
florian fr
Pozdravljeni,Tavrin ustreza prehrani mačk, vendar glede na mojega veterinarja ne priporočajo zelo za pse. Zakaj potemtakem v teh briketih vsebuje tavrin?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Tavrin je aminokislina, ki je nujna tako za mačke kot za pse. Naravno se pojavlja v mesu in ribah, vendar ne prenaša visokih temperatur, ki se uporabljajo pri izdelavi industrijske hrane, zlasti briketov. Zato ga je treba dodati. Res je, da se pogosteje omenja v povezavi z mačkami, ki imajo več težav pri njegovi tvorbi v primerjavi s psi, ki jo laže proizvajajo. Dodatek taurina v briketih ima koristen vpliv na rast, dobro delovanje srca in mrežnice. Seveda bo za pse manj pomemben kot za mačke.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
audrey
2 sporočila
audrey fr
350 g na dan se mi zdi malo, svojemu staffiju dajem 460 g na dan, kot je navedeno na briketih Pro Plan Robust Large. Bo lačen, če mu dam samo 350 g, kajne?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Briketi brez žit so bogatejši kot običajni briketi, zato so odmerki manjši. Vendar pa, če vaš mladiček izgublja težo, morate prilagoditi njegovo porcijo. Gramature so priporočila, vsak pes ima različne potrebe glede na svoj metabolizem, temperament in aktivnost. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
audrey
2 sporočila
audrey fr
Pozdravljeni, imam eno in pol leta starega ameriškega staffordshire terierja, ki tehta 28 kilogramov. Katere brikete Optimus bi bile najbolj primerne zanj, prosim? In kakšna naj bi bila njegova dnevna porcija, glede na to, da ima precejšen apetit? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam OPTIMUS brez žit za odrasle pse. Dnevni obrok je treba izračunati glede na aktivnost vašega psa. Za psa z normalno aktivnostjo je treba šteti približno 350g na dan. Če se pes malo giblje, bo treba ta obrok nekoliko zmanjšati, in obratno povečati, če ima veliko fizično aktivnost.
Lep pozdrav,
Alexandra iz Zoomalia
Elise
1 sporočila
elise fr
Pozdravljeni,
Kupila sem brikete Optimus Low Grain z jagnjetino in rižem za svojega 14 mesecev starega jack russla, ki tehta približno 8kg, vendar imam močan občutek, da so briketi nekoliko preveliki zanj. Kar se tiče iztrebkov, je vse v redu, toda moj pes ima zelo občutljivo kožo in dlako, pogosto ima hot-spote na hrbtu. Uporabljam jih približno 2 meseca in se mi zdi, da mu ne ustrezajo, ne vem, katere brikete naj izberem, preizkusila sem jih že toliko... hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, morda bi morali razmisliti o pasjih briketih za pse z občutljivo kožo: https://www.zoomalia.com/animalerie/optimus-adulte-sensitive-saumon-riz-moyenne-et-grande-taille-p-28764.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
celine
2 sporočila
celine fr
moj francoski buldog tehta 10 kg, koliko mu naj dam. hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, morda bi vas lahko usmerili k temu izdelku: https://www.zoomalia.com/animalerie/optimus-low-grain-digestion-agneau-riz-adulte-p-28345.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
celine
2 sporočila
celine fr
Pozdravljeni, pravkar sem oddal naročilo, vendar sem izbral paket Optimus Classic Adulte, čeprav imam francoskega buldoga. Ali sem naredil napako? Hvala za vaše odgovore.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta vrsta briketov je primerna za vse odrasle pse srednje in velike velikosti, že od 15kg. Koliko tehta vaš francoski buldog? Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
sophie
3 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni, za psa težkega 40 kg, kolikšen je priporočeni dnevni obrok? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za psa s težo 40 kg je priporočena dnevna količina hrane 450 g.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Magaly
1 sporočila
magaly fr
Pozdravljeni, kateri je priporočeni dnevni odmerek, naveden na pakiranju, za odraslega psa teže 26 kg? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za odraslega psa s težo 26 kg bo dnevni obrok približno 325g. Lahko pa greste tudi do 340g, če je vaš pes malce "požrešen".

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Euranie
1 sporočila
euranie fr
Pozdravljeni,

ne najdem nobenih informacij o proizvajalcu, ali imajo spletno stran?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, proizvajalec nima spletne strani. Kljub temu so recepti razviti v Franciji in briketi pakirani na jugozahodu Francije. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
patricia
6 sporočila
patricia fr
Pozdravljeni, od kod izvira vaše meso in perutnina (država), prosim? Ker je to vprašanje postavilo že več oseb in ni bilo nobenega jasnega in natančnega odgovora; hvala za vaš odgovor.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo