Opremiti se za mladička psa

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Manon
1 sporočila
manon fr

Pozdravljeni,

Že nekaj časa sem se odločil za posvojitev mladička in napočil je čas za priprave.

Spoznal sem čudovito samičko s kožuhom ognjene barve in z očmi čudovite nebesno modre barve. Njena mati je križanec bokserja in ovčarja, njen oče pa mešanec med boseronom in volčjim psom (huskyjem). Torej je velika možnost, da bo dosegla več kot spodobno velikost, ko odraste. Odstavljena bo sredi junija in rad bi se opremil pred njenim prihodom. Tukaj so moja vprašanja:

Katera hrana v obliki briketov bi bila sprva najbolj primerna? Za koliko časa in koliko na dan?

Katero velikost oprsnice bi izbral? (Oprsnice imam raje kot ovratnice, saj lahko vleče brez dušenja in je lažje obvladovati psa.) Razmišljal sem o oprsnici znamke JuliusK9.

Mladička bom vzel v Rennesu, jaz pa sem iz Marseilla, kaj bi moral poleg več načrtovanih postankov in vode predvideti za pot z avtomobilom?

Mladička bo odpravljena proti glistam in bo tretirana proti bolham.

Hvala za vaše odgovore, lep dan še naprej.

Elizabeth
2 sporočila
elizabeth fr

Pozdravljeni, kar se tiče briketov sem se osebno odločil za Josera. Sem kar zadovoljen (in moj pes :D). Všeč so mu, predvsem pa opažam, da ima "normalno" blato. Ne bom šel v podrobnosti, ampak veterinar mi je dal nekaj napotkov, kako naj preverim, če je vse v redu glede prebavnega sistema mojega kosmatega prijatelja.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo