Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Grelci za akvarij WATSEA od 50 do 300 W

83% stranke

priporočam ta izdelek

23 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Laurie
3 sporočila
laurie fr
Pozdravljeni, ali se ta grelec samodejno izklopi, če ga odstranimo iz vode?
Michel
470 sporočila
michel fr
Ne. Odklopiti ga je potrebno in počakati malo, preden ga izvlečete iz vode. Michel
Laurie
3 sporočila
laurie fr
Hvala in ali imate velikost 50w?
jeremy
2 sporočila
jeremy fr
Imam nekaj vprašanj, da bom prepričan pred nakupom. Najprej, kakšna je dolžina v centimetrih, 26 cm? Potem, ali se lahko postavi vodoravno? Čeprav piše, da ja, bi rad bil povsem prepričan. In zadnje vprašanje, kakšen je njegov premer? Hvala za vaše odgovore.
yann
1 sporočila
yann fr
Pozdravljeni, kakšna je višina 50 W? Hvala
Catherine
3 sporočila
catherine fr
26/27 cm
Jean Claude
3 sporočila
jean claude fr
Pozdravljeni,Oprostite, ponudil vam bom samo približen odgovor... ki vam verjetno ne bo dosti koristil..! Ker sem se ločil od celotnega akvarija-ogrevanja.Vem, da je skupna višina, z vključeno nastavitveno kolescem, med 21 in 23 cm in uporabljal sem ogrevanje za višino vode 20 cm, pri čemer je kolesce štrlelo iz vode.Lep pozdrav, Claude
Philippe
1 sporočila
philippe fr
Skupna dolžina 32 cm
CHRISTIAN
1 sporočila
christian fr
Brez skrbi, le temperaturo bo treba nekoliko povišati. Lep pozdrav
Karen
1 sporočila
karen fr
Sem vzel isto za 57 l, imam temperaturo 25, začel sem prejšnji četrtek, danes je 9. februar 2021, dela zelo dobro
Nicolas
9 sporočila
nicolas fr
Pozdravljeni, mislim, da sem se napačno pozanimal na internetu. Kupil sem grelec z močjo 50 vatov za akvarij 57L Fluval Flex... Na škatli tega grelca piše, da je za manj kot 40 l ... ali bo zadostovalo za 57L? Najlepša hvala
Eva
1 sporočila
eva fr
Mislim, da ne bo dovolj ogrel vseh 57 l
claire
1 sporočila
claire fr
Pozdravljeni, zadovoljna sem s tem grelnikom. Imam gupije v rastlinskem akvariju. Vse je odvisno od temperature, ki jo želite nastaviti. Morda boste z nastavitvijo na malo višjo temperaturo dosegli enak rezultat. Še posebej, če uporabljate črpalko v akvariju. Vendar vam svetujem, da preverite temperaturo in je sprva ne nastavite premočno. Postopno povečujte, da vidite rezultat. Srečno. Claire
Maxime
2 sporočila
maxime fr
To bo več kot dovolj ;) ogrevam 100l s tem ;)
Nicolas
9 sporočila
nicolas fr
Max, si prepričan? Temperatura pri 25? Hvala za vaše odgovore
paul
1 sporočila
paul fr
To ne bo problem, saj običajno predvidevamo, da 1 vat ogreje 1 liter vode, glede na to, da je prostornina 57 litrov brutto z dekoracijo itd. Prostornina bo precej blizu 50 litrov.
philippe
2 sporočila
philippe fr
ja, mislim, da lahko gre, vendar je vseeno malo na tesno, in ta lahko tudi prisili
BAPTISTE
1 sporočila
baptiste fr
Kupljeno za 64L, brez težav segreje posodo.
Antoine
1 sporočila
antoine fr
boš to počel jaz ogrevam akvarij s 100l na 28 stopinj s tem.
Maxime
2 sporočila
maxime fr
Ja, ja brez problema ;)
sidi mohammed
2 sporočila
sidi mohammed fr
Izbral sem isti model za ogrevanje majhnega bolnišničnega akvarija s 54 litri. Greje zelo dobro, za prilagoditev volumna vašega akvarija je treba samo povečati temperaturo in jo preveriti s termometrom, postavljenim blizu dna vašega akvarija. Torej ni nobene skrbi, ta model je dobro prilagojen za majhne prostornine.
Nicolas
9 sporočila
nicolas fr
Pozdravljeni, mislim, da sem se napačno pozanimal na internetu. Kupil sem grelec z močjo 50 vatov za akvarij 57L Fluval Flex... Na škatli tega grelca piše, da je primeren za manj kot 40L... Ali bo to dovolj za 57L? Najlepša hvala
sylvie
1 sporočila
sylvie fr
To je odvisno od temperature stanovanja, od želenih vrednosti in od trajanja svetlobe ter narave svetlobe. Če gre za neonsko svetlobo, se precej segreje
Nicolas
9 sporočila
nicolas fr
Hvala vsem za vaše odgovore. Tako se bom prilagodil glede na to. Se vidimo kmalu.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo