Obnašanje samca medtem ko samica pričakuje mladiče

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
SONIA
1 sporočila
sonia fr

Pozdravljeni 

Potrebujem vaše mnenje o obnašanju moje mačke.

Samica pričakuje mladiče, skotila jih bo približno čez 10 dni. Samčev obnašanje me skrbi, ker se igra z njo kot običajno tako, da na njo skače.....išče zavetje na pohištvu, se oprijema s kremplji, včasih pa pade dol.

Bojim se, zato ju ponoči ločim, da je samica lahko mirna. Tudi spleza nanjo in jo drži za vrat s svojimi zobmi...

Včasih jo samček in chihuahua skupaj lovita, chihuahuaja grajamo, toda kaj naj storimo s samcem??? Ali je takšno obnašanje normalno?? Bojim se, da se bo obnašal tako tudi na dan poroda! Kaj če me ne bo zraven in se bo hotel igrati medtem ko ona koti... 

Hvala za vaše mnenje

Josette
23 sporočila
josette fr
<left>Pozdravljeni</left><left> </left><left>So to mačke pasemske, da jih pustite razmnoževati?</left><left>Domnevam, da so zdaj mladiči že rojeni, upam, da ste pomoč našli drugje.</left>
dedede
3 sporočila
dedede fr
Bojim se, da se bo tako vedel na dan kotitve! Če me ne bo tam in bo poskušal igrati tako, medtem ko ona koti Nox Vidmate VLC

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo