RAZISKAVA SEMINTRA MAČKA
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
sarah
Živjo, ali ima kdo po nepotrebnem na voljo stekleničke SEMINTRA za mačke, ki jih ne potrebuje več? Moj 18-letni maček ima ledvično odpoved. Že 6 mesecev je bil na SEMINTRI, ampak trenutno je ni na voljo! Veterinar mi je predpisal tablete, vendar je njegova pričakovana življenjska doba skrajšana. Tablete niso tako učinkovite kot SEMINTRA. Vnaprej hvala za vaš odziv in pomoč.
5 sporočila
sylvette
Dober večer. Moj veterinar se ob soočanju z pomanjkanjem Semintra v Franciji obrne na nemški laboratorij za pripravo. Kot pri vseh pripravkih obstaja rok uporabnosti. Danes zjutraj sem prejel stekleničko, ki poteče 1. junija. Imam pa dovolj Semintra za mojo malo Lili do konca maja. To stekleničko sem naročil prezgodaj in je ne bom uporabil. Če komu pride prav... plačal sem zanjo 52 evrov, oddam jo za 40 evrov.
3 sporočila
sarah
PozdravljeniHvala za vaš odgovorAli jih boste ponovno naročili?Ste že poskusili to pripravo?Imam veliko dvomov glede vsega, kar je mogoče ponuditi.Hvala
5 sporočila
sylvette
Razumem, nisem ga poskusil, ker imam še vedno Semintra za mesec maj. Če bo še naprej primanjkovalo, bi jo priporočil, ker nimamo veliko rešitev. Postavil sem veliko vprašanj svojemu veterinarju, ima 4 mačke z IRC, ki se zdravijo z magistralno pripravo, in jim gre dobro. Molekula je terimitarsan v odmerku 4 mg v vodni raztopini. Ni stabilizatorja, kar pojasnjuje, da je treba ta izdelek uporabiti v 35 dneh. Popolnoma razumem vaše pomisleke, imam enake, a mislim, da morda nimamo izbire. Vem, da lahko veterinar izda recept za praškasto pripravo v kapsuli pri farmacevtu z odmerkom temisartana za vašo mačko. Zame Lili ne pogoltne nobene tablete in je zelo izbirčna. Želim vam lep večer in upam, da bo Semintra kmalu na voljo.
3 sporočila
sarah
Najlepša hvala, ker ste si vzeli čas za odgovor. V četrtek grem k veterinarju. Oglasim se vam. Lep večer, Sarah
1 sporočila
marie france
Pozdravljen, moj veterinar mi je predpisal recept za prilagojeno pakiranje telmisartana glede na težo mojega mačka. V lekarni sem za to plačal 30,30€. Gre za isto molekulo kot semintra v človeški različici.
5 sporočila
sylvette
Za Sarah: Če želite fotografijo stekleničke, na kateri so navedeni podatki o izdelku, da jo pokažete svojemu veterinarju, vam jo lahko pošljem po elektronski pošti. Tukaj je moj e-poštni naslov, za vsak slučaj: [email protected] Srečno 1. maja!
5 sporočila
anne-valérie
Pozdravljeni, prodajam 3 nove škatle (steklenice nikoli odprte) Semintra raztopine 30 ml, ki jih ne potrebujem več. Rok trajanja je februar 2025. Osebni prevzem (prednostno) v središču Nice, vendar je možna pošiljka, če ni druge možnosti. Semintra se uporablja za zmanjšanje beljakovin v urinu mačk s kronično odpovedjo ledvic.