O vaših plazilcih: vprašalnik

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Luane
2 sporočila
luane fr
Pozdravljeni vsi ljubitelji plazilcev, predstavljam se, ime mi je Luane, sem 19-letna študentka in že od malega strastna ljubiteljica plazilcev. Moja ljubezenska zgodba se je začela s kornjačami, eno imam že več kot 10 let. Dovolj o meni, v zadnjih letih opažam, da število lastnikov plazilcev narašča. Opazila sem, da veliko ljudi naleti na težave pri skrbi za svoje plazilce, in iz te ugotovitve sem se odločila ustvariti moj projekt. Obracam se na vas, ker bi potrebovala, da se na moj kratki vprašalnik odzove čim več med vami. Če bi ga lahko tudi delili v svojem krogu, bi bilo super! Povezava — https://www.survio.com/survey/d/M6Q1S3O2J7S8G3F7U Sem na voljo, če imate kakšna vprašanja ali karkoli drugega, z veseljem vam odgovorim :)

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo