Nujna dostava ni prispela na prevzemno mesto
1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
lolita
Pozdravljeni, plačala sem 10€, da bi dobila pasje brikete ekspresno dostavljene, ki bi morali priti včeraj. Včeraj sem prejela obvestilo, da je paket končno na voljo za prevzem na lokaciji Chrono Post v drugem mestu! Paket tehta 12kg in nimam prevoza, kar je sramotno. Nato sem včeraj zvečer prejela e-pošto, da je paket končno v dostavi na lokalni prevzemni točki blizu mojega doma, toda ko sem se tja odpravila danes po delu, ga tam ni bilo. Jezen sem, ker grem za vikend in nimam druge izbire, kot da kupim nekakovostne brikete v supermarketu, čeprav gre za veterinarsko zdravljenje. Prosim, povrnite mi denar in poskrbite, da bodo moji briketi dostavljeni najkasneje do ponedeljka zjutraj. Hvala, Lolita Bourdet 0609829058
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni Lolita, Opravičujem se za nastale nevšečnosti. Vabim vas, da se neposredno obrnete na našo službo za stranke iz vašega uporabniškega računa ali po telefonu na 0554540024. Lep dan vam želim, Hélène iz Zoomalia