Vprašanja, razprave o izdelkih Notranja rampa za pse
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
céline
Kje lahko najdem nadomestno prevleko: prevleka se hitro poškoduje in ni več nedrseča
2 sporočila
yveline
Pozdravljeni, imam dve klančini tega sloga. Moje mačke so si v navado vzele, da si brusijo kremplje na njih, ena pa je na eno celo naredila lulat, zato sem morala zamenjati prevleko in namesto tega sem uporabila vhodno preprogo, ki sem jo razrezala. Odstranila sem obe letvici za pritrditev pod klančino, zgornji del klančine sem prevlekla s preprogo in letvico postavila na njeno mesto. Kar se tiče druge letvice, pa sem jo postavila na spoj dveh kosov preproge: preprogo sem prerezala na dimenzijo klančine, vendar ker ni bila dovolj dolga, sem se morala uporabiti spodnjo letvico, da sem združila oba kosa preproge.
2 sporočila
françoise
ZDRAVO, obrabil sem obrabljeno talno oblogo s preprogo, pritrjeno z obojestranskim lepilnim trakom. Nedrseča preproga (manj debela) lahko opravi svoje delo, ki jo najdete v velikih prodajalnah in trgovinah z orodjem. Dovolj jo je le odrezati na pravo meru rampe.
2 sporočila
françoise
Moja napaka, treba je prebrati "dobra mera" klančine.