Vprašanja, razprave o izdelkih Nosilec za svetlobni kupol Exo Terra

14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
RAYMONDE
3 sporočila
raymonde fr
Zdravo, s katero zgornjo podporo katere steklene kupole in katero 2-v-1 žarnico naj kupim. Hvala
Estelle
2 sporočila
estelle fr
Pozdravljeni, lahko uporabite katero koli vrsto kupole za žarnico, vse je odvisno od tega, za katero žival gre. Osebno imam solar raptor, ki združuje vse v enem za želvo
Valérie
1 sporočila
valérie fr
Pozdravljeni, priporočam širšo kupolo, da bo svetlobni snop UVB čim širši, če gre seveda za terarij za želve. Če gre za drugo vrsto plazilca, preverite, ali potrebuje toplo in hladno točko. Kar zadeva žarnico, sem se vrnila k ločenim UVA in UVB žarnicam, da bi bolje poustvarila čas sončnega vzhoda in zahoda ter vroče ure dneva, ki ne ustrezajo nujno sončnemu vzhodu in zahodu. Moje mlade želve bodo v lepih dnevih šle v zunanjo ograjo in bodo tako bolje pripravljene.
RAYMONDE
3 sporočila
raymonde fr
Hvala, to je ravno za mojo želvo
Cécile
1 sporočila
cécile fr
Zdravo, isto vprašanje kot prej: ali je ta nosilec dovolj močan za dvojno kupolo? hvala
jonathan
4 sporočila
jonathan fr
Pozdravljeni, podpora, ali je lepilni trak dovolj močan, da podpre dvojni zvočnik? Hvala vam.
Estelle
2 sporočila
estelle fr
Jon ni dovolj čvrst, zato sem ga z lepilom Super Glue pritrdila tukaj
Maelle
1 sporočila
maelle fr
Pozdravljeni, katero podnožje svetilke moram izbrati, da bo združljivo s to nosilno roko in z halogensko žarnico sun glo 50W ter z žarnico za plazilce uvb 5.0 13W? Hvala in lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, lahko vam ponudimo naslednje stojalo: https://www.zoomalia.com/animalerie/light-dome-support-de-lampe-a-reflecteur-uv-en-aluminium-p-22806.html

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Amélie
3 sporočila
amélie fr
Pozdravljeni, ali se lahko ta dvigalo pritrdi na flexarium?Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Ta nosilec se lahko pritrdi samo na stekleno steno. Na mrežo to ne bo držalo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Angelique
1 sporočila
angelique fr
Pozdravljeni, kako se pritrdi na steklo terarija za trdno držalo? Je to samolepilni sistem ali ježek (Velcro)? Hvala vnaprej!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Stojalo je pritrjeno z dvema nalepkama. Ko je enkrat pritrjeno, ga ne morete več premikati.
Lep pozdrav,
Alexandra iz Zoomalia
camille
2 sporočila
camille fr
Pozdravljeni, ali ta obešalnik ustreza terariju Exo Terra? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta nosilec se lahko popolnoma prilagodi na terarij Exo Terra. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo