Vprašanja, razprave o izdelkih Nosilec za svetlobni kupol Exo Terra
14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
raymonde
Zdravo, s katero zgornjo podporo katere steklene kupole in katero 2-v-1 žarnico naj kupim. Hvala
2 sporočila
estelle
Pozdravljeni, lahko uporabite katero koli vrsto kupole za žarnico, vse je odvisno od tega, za katero žival gre. Osebno imam solar raptor, ki združuje vse v enem za želvo
1 sporočila
valérie
Pozdravljeni, priporočam širšo kupolo, da bo svetlobni snop UVB čim širši, če gre seveda za terarij za želve. Če gre za drugo vrsto plazilca, preverite, ali potrebuje toplo in hladno točko. Kar zadeva žarnico, sem se vrnila k ločenim UVA in UVB žarnicam, da bi bolje poustvarila čas sončnega vzhoda in zahoda ter vroče ure dneva, ki ne ustrezajo nujno sončnemu vzhodu in zahodu. Moje mlade želve bodo v lepih dnevih šle v zunanjo ograjo in bodo tako bolje pripravljene.
3 sporočila
raymonde
Hvala, to je ravno za mojo želvo
1 sporočila
cécile
Zdravo, isto vprašanje kot prej: ali je ta nosilec dovolj močan za dvojno kupolo? hvala
4 sporočila
jonathan
Pozdravljeni, podpora, ali je lepilni trak dovolj močan, da podpre dvojni zvočnik? Hvala vam.
2 sporočila
estelle
Jon ni dovolj čvrst, zato sem ga z lepilom Super Glue pritrdila tukaj
1 sporočila
maelle
Pozdravljeni, katero podnožje svetilke moram izbrati, da bo združljivo s to nosilno roko in z halogensko žarnico sun glo 50W ter z žarnico za plazilce uvb 5.0 13W? Hvala in lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, lahko vam ponudimo naslednje stojalo: https://www.zoomalia.com/animalerie/light-dome-support-de-lampe-a-reflecteur-uv-en-aluminium-p-22806.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
amélie
Pozdravljeni, ali se lahko ta dvigalo pritrdi na flexarium?Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta nosilec se lahko pritrdi samo na stekleno steno. Na mrežo to ne bo držalo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta nosilec se lahko pritrdi samo na stekleno steno. Na mrežo to ne bo držalo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
angelique
Pozdravljeni, kako se pritrdi na steklo terarija za trdno držalo? Je to samolepilni sistem ali ježek (Velcro)? Hvala vnaprej!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Stojalo je pritrjeno z dvema nalepkama. Ko je enkrat pritrjeno, ga ne morete več premikati.
Lep pozdrav,
Alexandra iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Alexandra iz Zoomalia
2 sporočila
camille
Pozdravljeni, ali ta obešalnik ustreza terariju Exo Terra? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta nosilec se lahko popolnoma prilagodi na terarij Exo Terra. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia