Vprašanja, razprave o izdelkih Dežni plašč Tarbes
24 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, Ali je mogoče pod ta dežni plašč dati oprsnico, prosim? Ima na vrhu odprtje? Hvala
1 sporočila
jany
Jil je zelo dobro in ji nad nepremočljivo jakno, ki dobro pokriva, nadenem oprsnico.
1 sporočila
gerard
Pozdravljeni, ne, ni odprtja.
1 sporočila
aurélia
Ne, ni luknje, hrbet smo morali izrezati, da smo lahko namestili oprsnico. (in naš maltežanski bišon ne najde dežnega plašča zelo udobnega, verjetno je preveč toga)
3 sporočila
laurence
Pozdravljeni,
kupil sem ta model v velikosti L za svojega galgo, vendar je malo prekratek. Ali mislite, da bi ga ponudili v večji velikosti (70-75 cm)?
Lep pozdrav
kupil sem ta model v velikosti L za svojega galgo, vendar je malo prekratek. Ali mislite, da bi ga ponudili v večji velikosti (70-75 cm)?
Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Tega dežnega plašča ni na voljo v večji velikosti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
anne
živjo, katero velikost moram vzeti za mojo bokserico, ki tehta 27 kg?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za izbiro ustrezne velikosti plašča za vašo psičko je treba izmeriti dolžino hrbta od vratu do baze repa.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
12 sporočila
camille
Pozdravljeni, zelo sem zainteresiran za nakup te jakne, vendar ne vem, katero velikost izbrati za mojega labradorca, ki tehta 35 kilogramov.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo, da izmerite dolžino hrbta vašega psa in primerjate z merami, navedenimi na izdelčni kartici. Če niste prepričani, nam prosim sporočite obseg trebuha vašega psa in dolžino od vratu do repa. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
sandy
Pozdravljeni, imam Shetlanda in rad bi vedel, kakšno dolžino izbrati, saj sem ga izmeril in od vrha vratu do korena repa meri približno 58 cm, ker se veliko premika, hvala.
1 sporočila
elisabeth
Pozdravljeni, naš Shih-Tzu tehta 7 kg in meri 28 cm v dolžino. Je velikost XS prava? Ali bi morali izbrati večji model? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost XS popolnoma ustreza.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
2 sporočila
lou
Pozdravljeni, moj pes ima dimenzije 75/80 cm od osnove vratu do repa, 60 cm obsega vratu in 80 cm obsega prsnega koša. Iščem primerno oblačilo za dež, ki bi ustrezalo njegovim meram. Lahko mi prosim pomagate? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, lahko vam predlagamo naslednje modele: https://www.zoomalia.com/animalerie/manteau-d%E2%80%99hiver-avallon-noir-rouge-p-10350.html https://www.zoomalia.com/animalerie/manteau-orleans-p-13507.html Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie
3 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, imam mešanko labradorca in zlatega prinašalca, bojim se, da bo največja velikost pretesna? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta vrsta izdelka je bolj priporočljiva za pse majhnih pasem. Lepo pozdravljeni, Christelle iz Zoomalia
2 sporočila
audrey
Pozdravljeni, rad bi vedel, če plašč gre pod trebuh psa. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta plašč res gre pod trebuh psa. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
sandra
Pozdravljeni, imam majhnega jack russella, katera velikost bi mu ustrezala, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam, da izberete velikost S, bodisi 34 cm ali 38 cm. Sami izmerite svojega psa, da ugotovite, katera mu bo najbolje ustrezala.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
emmanuelle
Katero velikost naj izberem za svojega odraslega shih tzuja?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Velikost XS bi ji morala ustrezati.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Velikost XS bi ji morala ustrezati.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
christine
Pozdravljeni, kako izbrati velikost mojega psa ni čistokrvnega (med pudljem in briaškim ovčarjem), tehta 12 kg, velikost od vratu do repa je približno 54 cm.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost L bi morala ustrezati. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia