Vprašanja, razprave o izdelkih Nedrseče nogavice za psa (v paru)
30 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, kakšna velikost je primerna za odraslega mopsa, ki tehta 8-9 kg. Hvala vnaprej.
1 sporočila
catherine
mislim, da bi velikost S morala zadostovati. Osebno sem izdelek poznal, ko sem obiskal veterinarnega osteopata. Lep pozdrav
2 sporočila
emmanuelle
Pozdravljeni, katero velikost izbrati za Kooikerhondje? Hvala vnaprej.
1 sporočila
pierre
Če ne, lahko pravo velikost določi veterinar
1 sporočila
alain
Pozdravljeni, sem razočaran, ker sem za svojo 35-kilogramsko belgijsko ovčarko malinois naročil nogavice velikosti XL, ki so na vaši spletni strani označene kot "Nemški ovčar", vendar nogavice samo drsijo in jih moja psička med hojo izgublja. Rad bi vedel, kako jih lahko vrnem v zameno in PREDVSEM kakšno točno velikost moram naročiti. Vnaprej HVALA in lep večer
1 sporočila
justine
Pozdravljeni, kakšna je primerna velikost za labradorca križanca, širina = 5,5 / dolžina = 8 cm? In za mojega drugega psa, prav tako labradorca križanca, dolžina = 8 / širina 6 cm? Lep pozdrav
1 sporočila
gaëlle
Pozdravljeni, naročila sem velikost S-M za svojega kitajskega mladička, sploh nisem poskusila, ker je tako majhno.. rekla bi, da je bolj primerno za čivavo
1 sporočila
elodie
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za mojega avstrijskega ptičarja s težo 27 kg? Hvala vnaprej.
1 sporočila
jessica
Osebno sem naročil velikost L/XL za mojega argentinskega doga samec in nogavice samo drsijo.
1 sporočila
anicette
kakšna velikost je primerna za mojega cocker španjela, ki ima zaradi dlake velike tace. hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost S-M bo ustrezala za cockerja. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
geraldine
Pozdravljeni, Zoomalia mi je svetovala velikost S-M za mojega cockerja, vendar je bilo to res zelo zelo majhno, nemogoče, zato sem jih morala vrniti. Naročila sem druge, ki se prodajajo po štiri, v velikosti L in tokrat, prav niti ena mačja tačka ne bi šla notri, zato sem spet morala vse vrniti na svoje stroške in sem obupala :( Pazite na velikosti!!!! Sizing je zelo slab, velikostne tabele ne ustrezajo izdelkom.
1 sporočila
frédéric
Pozdravljeni. Spet imam vprašanje glede velikosti za mene in za dva psa. Za basset hounda težkega 22 kg z njegovimi velikimi sprednjimi tacami, verjetno nekoliko manjšimi zadaj, torej morda potrebujemo dva različna para. Prav tako za mojega francoskega buldoga težkega 11 kg. Za vaše nasvete se vam vnaprej zahvaljujem.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost S-M za francoskega buldoga in velikost M-L za baseta.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
alexandre
Dober dan, lahko mi poveste potrebno velikost za rottweilerja? Širina tac je približno 6 cm. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Najprimernejša bo največja velikost. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
charlène
Pozdravljeni, katero velikost naj izberem za mojega štirimesečnega mladička pasme staffy, prosim.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost S-M bi morala biti primerna. Uporaba teh nogavic s psičkom ni priporočljiva, ker bi se lahko zgodi, da bi jih poskušal sezuti, pregrizniti ali celo pogoltniti delce. Uporabljajte le pod nadzorom. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
yamina
Pozdravljeni, rad bi izvedel, katero velikost izbrati za mojega francoskega buldoga starosti 12 mesecev?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Velikost SM bi morala ustrezati.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Velikost SM bi morala ustrezati.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
5 sporočila
biaut
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali se nogavice prodajajo v parih po 2 ali po 4? In katera velikost bi ustrezala mojemu psu pasme Cavalier King Charles? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, te nogavice se prodajajo v parih. Velikost S - M bi morala ustrezati. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
angelique
Pozdravljeni, imam psičko pasme bokser/cane corso, ki tehta 50 kg. Trpi zaradi artroze in imamo doma ploščice. Ali bo velikost L/XL prava??? Vnaprej hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost L/XL je priporočena za pse pasme Nemški ovčar. Ta velikost bi zato morala ustrezati vaši psički. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
1 sporočila
julie
Pozdravljeni, ali mi lahko svetujete glede velikosti nogavic za Springer španjela? Ker ima precej široke tace (6 cm), sem se spraševala, ali bi morala vzeti velikost L-XL. Hvala vam.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost L-XL ustreza tačkam nemškega ovčarja, morda bodo prevelike. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
carole
Dober večer, imam dva čivava. Katero velikost naj izberem? Želel bi vedeti tudi, če so primerni za zunanjo uporabo v deževnem vremenu? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Svetujemo vam velikost XS–S. Niso primerne za dež. Če želite nepremočljive škornje, vam lahko svetujemo te, na primer XS: https://www.zoomalia.com/animalerie/bottes-de-protection-pour-chien-walker-active-p-9609.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
5 sporočila
anne
Pozdravljeni, ali je velikost L-XL primerna za psa zelo velike velikosti, na primer za Komondorja? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Velikost L-XL bi morala povsem ustrezati vašemu komondorju.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Velikost L-XL bi morala povsem ustrezati vašemu komondorju.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia