Vprašanja, razprave o izdelkih Nerjaveča posoda proti drsenju Zolia Koopa

100% stranke

priporočam ta izdelek

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Amélie
1 sporočila
amélie fr
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate, prosim, za švicarskega belega ovčarja, M ali L?
Jade
1 sporočila
jade fr
Pozdravljeni, za vodo velikost L. Za obrok zadostuje velikost M, če je postrežen v 2 delih. Imam belgijskega ovčarja malinoja in imam obe velikosti. Razlika v velikosti med obema je opazna
Alexandra
1 sporočila
alexandra fr
Pozdravljeni, imam enega AS (Altdeutscher), ki je enake velikosti kot BBS, in ker sem preizkusil obe velikosti, je velikost L boljša (tudi za dva obroka), saj je odraslemu lažje vrteti se z gobčkom, da vse ujame v skledo.
michele
1 sporočila
michele fr
za s seboj za piti ali jesti M je v redu, za doma je bolje vzeti večjega ...
Florence
2 sporočila
florence fr
Pozdravljeni, mislim, da je za potovanje dovolj velikost M, medtem ko bi bila za dom boljša velikost L.
Joanna
2 sporočila
joanna fr
L, večji, bolj udoben

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo