Vprašanja, razprave o izdelkih Soft Clicker za mladiče in pse
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
linda
Pozdravljeni, od katere starosti ga lahko uporabljamo? Hvala
1 sporočila
elodie
Pozdravljeni, kupil sem mehki klikalec, vendar ta očitno ne deluje pravilno, saj se sliši precej glasen zvok, ko ga pritisnemo, in nanj ne reagirajo ne mačke ne psi. Kako naj ugotovim, če deluje pravilno? Hvala za vašo pomoč.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Za vsa vprašanja v zvezi s produktom je služba za stranke na voljo. Prosimo, da se za pomoč obrnete na njih preko sledenja vašemu naročilu.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
Za vsa vprašanja v zvezi s produktom je služba za stranke na voljo. Prosimo, da se za pomoč obrnete na njih preko sledenja vašemu naročilu.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
9 sporočila
patricia
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali se sliši zvok? Kliknem, vendar ne slišim ničesar, ali mi lahko pomagate? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Slišati bi morali zelo nežen zvok. Poskusite znova in pozorno poslušajte. Če ga še vedno ne slišite, se prosimo približajte naši službi za stranke, da lahko rešimo vašo težavo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
9 sporočila
patricia
Ne razumem preveč uporabe klikerja, kako deluje? HVALA
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za pošiljanje ukaza psu samo pritisnite na klikalnik in ga nagradite z priboljškom, ko izvede, kar mu naročite.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia