Nasveti za brikete

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Catherine
2 sporočila
catherine fr

Katere brikete Orijen naj izberem za mojega malega Obiwana, starega 11 mesecev in težkega 2 kg (njegova teža se ni spremenila že skoraj 3 mesece, verjetno je to njegova končna teža). Do sedaj je imel brikete Royal Canin za mladičke. Zdaj pa bi rad prešel na brikete Orijen brez žitaric, vendar ne vem, katere naj izberem. Bi mi lahko nekdo svetoval? Za mladičke? Za odrasle? Ker je njegova teža 2 kg, te teže ne najdem v priporočenih odmerkih. Hvala!

Cindy
3 sporočila
cindy fr

Ja, tudi jaz imam veliko težav pri izbiri za mojih 6-mesečni BA. Katere kriterije naj upoštevam?

LOUISE
2 sporočila
louise fr
Moj dve leti star leonberg je bil kot mladič hranjen s briketi Royal Canin, a sem si resnično želela, da bi mu dala brikete brez žit. Začela sem z prehodom na brikete za mladičke znamke Optimus brez žit. Nisem bila popolnoma zadovoljna (plini...), vendar je bilo že bolje kot Royal Canin. Potem sem prešla na brikete brez žit znamke Opti Life maxi adult in briketi so res super, njegova prebava je vrhunska! Poleg tega je velikost briketov pravšnja, so zelo okusni. Obstajajo tudi isti v kategoriji mini. Za dopolnitev prehrane mojega psa mu dajem tudi lososovo olje, da izboljšam kvaliteto dlake ... On to obožuje in se počuti zelo dobro! Prav tako pazim na priboljške, ki jih dobiva, predvsem jemljem suho meso.

Dokler se prehod na novo hrano opravlja počasi, je izbira briketov za odrasle pse mini možna že pri 11 mesecih po mojem mnenju. Za količino se morate zgledovati po tem, koliko je jedel prej in kontrolirati njegovo težo, da prilagodite količino postopoma.

Nisem veterinar, ampak upam, da bo moje mnenje v pomoč :)
Catherine
2 sporočila
catherine fr

Najlepša hvala za vaše mnenje, pozorno si bom ogledal brikete, ki ste mi jih pokazali.

Cindy
3 sporočila
cindy fr

Pozdravljeni, povedali so mi, da so briketi brez žitaric predvsem marketinški trik ... namesto žitaric dodajajo krompir, grah ali lečo. Tako lahko rečejo, da so briketi brez žitaric za mesojede živali, vendar dodajajo še druge sestavine, ki niso meso. Poglej na svoj paket, če ne vsebuje "čudnih" sestavin. Dolgo časa sem razmišljal o hrani brez žitaric, a so mi rekli, da nas nategujejo!!!

LOUISE
2 sporočila
louise fr
Pozdravljeni, problem ni v tem, da dodajajo grah ali kaj drugega, ampak resnično gre za žitarice za prebavo, tako da dokler je sestava briketov dobra, ni problema. Ljudje, ki svojim psom hranijo z BARF sistemom (surovo meso), morajo obogatiti prehrano, na primer z zelenjavo, sadjem in celo s čičeriko!
Cindy
3 sporočila
cindy fr

Od kod imaš te informacije? Po prebranih člankih o prehrani je razvidno, da je prebavljivost žit višja kot prebavljivost stročnic. Mi lahko posreduješ svoje vire?

Federer
2 sporočila
federer fr

Pozdravljeni, po mojem mnenju je treba znati izbrati vrsto briketov, ki ustreza našim psom, da se na primer izognemo izgubi dlake. Nič ni bolj zanesljivo kot predlogi veterinarja.

Tony

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo