Naročnina
1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
elisa
Pozdravljeni, pišem vam, ker nisem zahteval naročnine, a jo imam in vsak mesec mi zaračunavajo 20 evrov. Kako se lahko dogovorim za povračilo plačil? Lep pozdrav
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni gospa, Vašo povpraševanje o našem partnerju Popusti in Znižanja sem zabeležila. Popusti in Znižanja je e-nakupovalna storitev, ki jo upravlja Webloyalty, neodvisni partner "ZOOMALIA". Popusti in Znižanja vam omogoča prihranek pri spletnih nakupih, zlasti z izkoriščanjem povračil dela zneska vaših nakupov brez DDV. Priporočamo vam, da pred naročilom obiščete spletno stran našega partnerja (www.remisesetreductions.fr). Storitev Popusti in Znižanja lahko kontaktirate tudi: - po e-pošti: [email protected] - po telefonu: 0800 908 444 (brezplačni klic v Franciji iz stacionarnega telefona) od ponedeljka do petka od 9. do 21. ure in v soboto od 10. do 17. ure - po pošti: CS.GECIP Popusti in Znižanja / Služba za stranke - CS 90028, 124 rue de Verdun, 92816 PUTEAUX Cedex Zahvaljujemo se vam za zaupanje in kmalu nasvidenje, S spoštovanjem, Marie.M iz Zoomalia