Vprašanja, razprave o izdelkih Naravna šunkina kost Dailys
17 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
4 sporočila
evelyne
Ne spomnim se nobenih težav z iverkami, vendar raje dam psu surove kosti; običajno je njihovo zobovje narejeno za to. Moj pes je previden in izbira: ne je velikih ali preveč ostrih kosov! A tehta 27 kg, predvidevam, da bi bila pri manjšem psu bolj previdna.
1 sporočila
frederic
Uživali pred 2 meseci, vendar mislim, da se spomnim, da je kost prišla iz Španije
2 sporočila
christine
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali so ti kosti španskega Serrano porekla ali italijanskega. Italijanske kosti namreč ne puščajo nevarnih drobcev, prebral pa sem kar nekaj težav s kostmi španskega porekla. Pri zelo malo znamkah je res navedeno, da so narejene v Italiji, zato oklevam pri nakupu kosti z nenatančno označenim poreklom.
1 sporočila
roselyne
Kost, ki sem jo pojedel od prvega dne, ne morem več preveriti na embalaži, zato vam ne morem pomagati, žal mi je.
1 sporočila
alexane
iz Španije
2 sporočila
laure
Španskega izvora.
1 sporočila
laurent
Pozdravljeni, kupil sem 2 kosti, prvo je naš belgijski ovčar dobesedno "razbil" v nekaj urah in večkrat bruhal drobne koščke kosti. Zato sem drugo kost prihranil, pravkar sem šel preverit etiketo, izvor ŠPANIJA. Kost je bila zelo okusna za psa, vendar po mojem mnenju preveč krhka in lomljiva, zato sem se vrnil k jelenjim rogovom, ki so veliko bolj trpežni.
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, ta izdelek sem kupil z zbranimi nagradnimi točkami, zato nisem imel dodatnih stroškov.
1 sporočila
serge
"Pozdravljeni...!" nikoli? Moj border collie je s to kostjo opravil zelo hitro!
5 sporočila
nathalie
Naročil sem ta izdelek in nisem imel nobenih stroškov.
5 sporočila
nathalie
Te kosti sem kupil, nisem imel stroškov
4 sporočila
isabelle
zakaj so na teh kosteh posebni stroški izdelkov?
2 sporočila
jaclin
o čem govorite? ni dodatnih stroškov
4 sporočila
isabelle
V košarico dodajte izdelek set 8 kosti in videli boste svetlo sivo napisano +3.99 strošek posebnih izdelkov. Ta set sem že naročila in teh stroškov nikoli ni bilo, zato sem presenečena.
1 sporočila
jacques
To je dokazilo za izvlečenje nekaj več denarja od nas :-( in potrjujem, da je to novo
2 sporočila
hélène
ja, imel sem isto težavo: to je novo in res pretirano, se mi zdi. Poleg tega moje prevzemno mesto več ne obstaja!
4 sporočila
isabelle
Hvala, Jacques in Hélène, to me pomirja, še ne morem verjeti. Hélène, imam isti problem kot vi z mojim prevzemnim mestom ... razočarano
3 sporočila
isabelle
to je bila kost, pridobljena preko točk daril...