Vprašanja, razprave o izdelkih Naravni substrat iz borove skorje Trixie Reptiland

100% stranke

priporočam ta izdelek

15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
jean louis
2 sporočila
jean louis fr
Pozdravljeni, ali to ustreza koruzni kači (Pantherophis guttatus)? Lep pozdrav
Nicolas
1 sporočila
nicolas fr
Da, popolnoma, če tvoja kača ni mladič
Xavier
1 sporočila
xavier fr
živijo, sprašujem se, ali je ta substrat idealen za dve hermanski želvi, stari 10 in 20 let? Hvala vnaprej!
Helene
1 sporočila
helene fr
Pozdravljeni, Osebno ga uporabljam tudi za hermansko želvo zunaj in se mi zdi super… je treba obnoviti
Camille
3 sporočila
camille fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel, ali bi bila ta naravna podlaga za plazilce iz borovih sekancev primerna za kameleona, in če to ni primerno, kaj bi mi svetovali?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Glede na vrsto, ki jo gostite, in stopnjo vlažnosti v terariju bodo sekanci bolj ali manj primerni. Najbolje je, da se pozanimate na specializiranih forumih, da boste natančno vedeli, katera podlaga je najbolj primerna za vašega kameleona. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Enora
2 sporočila
enora fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je ta substrat primeren za kraljevega pitona ali python regius. Če ni, kateri substrat bi mi priporočili?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta podlaga je primerna. Vendar priporočamo, da hrane ne postavljate neposredno na tla v terariju, da preprečite možnost zaužitja sekancev: postavite jo v primeren posodek ali na kuhinjski papir.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
laure
1 sporočila
laure fr
Ali mi to priporočate za dveletno hermansko želvo?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za vašo žival vam svetujemo sekance iz naslednje povezave https://www.zoomalia.com/animalerie/copeaux-de-hetre-substrat-naturel-pour-terrarium-pour-nombreuses-especes-de-reptiles-p-22990.html

Lepo pozdravljeni,
Madeline iz Zoomalia
frederic
3 sporočila
frederic fr
Pozdravljeni, ali je ta substrat neškodljiv za leopardjega gekona? Če ni, kaj mi priporočate? Hvala lepa.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta podlaga bi bila primerna za vašega ljubljenčka.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
christophe
3 sporočila
christophe fr
Pozdravljeni, katero podlago mi priporočate za PTYCHOZOON KUHLI?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Lahko vam predlagamo, da naredite mešanico s spodaj navedenim substratom: https://www.zoomalia.com/animalerie/humus-naturel-p-9456.html

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
christophe
18 sporočila
christophe fr
Pozdravljeni, želel bi vedeti, ali so borove lubje, ki se prodajajo v velikih trgovinah, enake kot na vaši spletni strani. Hvala vnaprej, nasvidenje.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Lubje bora, ki ga ponujamo, je idealna podlaga za mnoge vrste tropskih kač in plazilcev. Ima antibakterijsko in fungicidno delovanje. Lubje je očiščeno prahu in segreto na visoko temperaturo. Vpija vlago in neprijetne vonjave. Ne vsebuje kemičnih snovi in je izdelano iz obnovljivih surovin.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo