Vprašanja, razprave o izdelkih Naravni substrat iz borove skorje Trixie Reptiland
15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
jean louis
Pozdravljeni, ali to ustreza koruzni kači (Pantherophis guttatus)? Lep pozdrav
1 sporočila
nicolas
Da, popolnoma, če tvoja kača ni mladič
1 sporočila
xavier
živijo, sprašujem se, ali je ta substrat idealen za dve hermanski želvi, stari 10 in 20 let? Hvala vnaprej!
1 sporočila
helene
Pozdravljeni, Osebno ga uporabljam tudi za hermansko želvo zunaj in se mi zdi super… je treba obnoviti
3 sporočila
camille
Pozdravljeni, rad bi izvedel, ali bi bila ta naravna podlaga za plazilce iz borovih sekancev primerna za kameleona, in če to ni primerno, kaj bi mi svetovali?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Glede na vrsto, ki jo gostite, in stopnjo vlažnosti v terariju bodo sekanci bolj ali manj primerni. Najbolje je, da se pozanimate na specializiranih forumih, da boste natančno vedeli, katera podlaga je najbolj primerna za vašega kameleona. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
enora
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je ta substrat primeren za kraljevega pitona ali python regius. Če ni, kateri substrat bi mi priporočili?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta podlaga je primerna. Vendar priporočamo, da hrane ne postavljate neposredno na tla v terariju, da preprečite možnost zaužitja sekancev: postavite jo v primeren posodek ali na kuhinjski papir.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
laure
Ali mi to priporočate za dveletno hermansko želvo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za vašo žival vam svetujemo sekance iz naslednje povezave https://www.zoomalia.com/animalerie/copeaux-de-hetre-substrat-naturel-pour-terrarium-pour-nombreuses-especes-de-reptiles-p-22990.html
Lepo pozdravljeni,
Madeline iz Zoomalia
Lepo pozdravljeni,
Madeline iz Zoomalia
3 sporočila
frederic
Pozdravljeni, ali je ta substrat neškodljiv za leopardjega gekona? Če ni, kaj mi priporočate? Hvala lepa.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta podlaga bi bila primerna za vašega ljubljenčka.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
3 sporočila
christophe
Pozdravljeni, katero podlago mi priporočate za PTYCHOZOON KUHLI?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Lahko vam predlagamo, da naredite mešanico s spodaj navedenim substratom: https://www.zoomalia.com/animalerie/humus-naturel-p-9456.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
18 sporočila
christophe
Pozdravljeni, želel bi vedeti, ali so borove lubje, ki se prodajajo v velikih trgovinah, enake kot na vaši spletni strani. Hvala vnaprej, nasvidenje.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Lubje bora, ki ga ponujamo, je idealna podlaga za mnoge vrste tropskih kač in plazilcev. Ima antibakterijsko in fungicidno delovanje. Lubje je očiščeno prahu in segreto na visoko temperaturo. Vpija vlago in neprijetne vonjave. Ne vsebuje kemičnih snovi in je izdelano iz obnovljivih surovin.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lubje bora, ki ga ponujamo, je idealna podlaga za mnoge vrste tropskih kač in plazilcev. Ima antibakterijsko in fungicidno delovanje. Lubje je očiščeno prahu in segreto na visoko temperaturo. Vpija vlago in neprijetne vonjave. Ne vsebuje kemičnih snovi in je izdelano iz obnovljivih surovin.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia