Vprašanja, razprave o izdelkih ADVANCE VETERINARY DIETS Articular Care Senior za starejše pse +7 let
100% stranke
priporočam ta izdelek
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
danielle
Moja psička pasme cavalier king Charles. Ali te briketi ne bodo preveliki in pretrdi za njeno čeljust? Tehta 10/11 kg.
1 sporočila
olivier
Pozdravljeni, uporabljam to pasjo hrano in briketi so precej tanki, največ 1 cm v premeru in ploščati. Pozorni bodite, da vzamete linijo senior, saj so ostali večji.
1 sporočila
luc
zdravo, ne, mislim, da niso prevelike za majhne čeljusti..pravkar sem jo šla iskat..ne meri več kot en centimeter na centimeter..in zdrobila sem jo med dvema prstoma, kot tableto. So precej ploščate, ne 5 milimetrov.
1 sporočila
aurélia
Pozdravljeni, pred kratkim sem svoji psi, ki bo kmalu dopolnila 9 let, začela dajati brikete Advance Articular Senior. Je kratka na nogah in precej okrogle postave (ratlerek), tehta 8 kg in vidim, da bi se bolje počutila na svojih tačkah, če bi imela 1 kg ali celo 1,5 kg manj. Postaja zelo nevoljna do ideje o sprehajanju za več kot 10 minut in se počasi premika. Na dan ji dajem približno 150 gramov briketov (včasih zahteva več). Dajem ji tudi 1 ali 2 priboljška za sklepe na dan. Opazila sem, da obstaja tudi vrsta "Advance regulacijskega kaloričnega regulatorja" – ali bi bila ta primerna za senior psico? Če ne, kaj mi priporočate glede dnevnega odmerka iz linije Advance Articular Senior? Dodatna informacija: je sterilizirana in je vedno bila dobrega telesnega stanja. Hvala za vaš odgovor.