Vprašanja, razprave o izdelkih Nahrbtnik za mačke ali male pse Zolia Dora
25 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
delphine
Živjo, ali je primeren za zajca? Hvala
2 sporočila
pauline
Pozdravljeni, lahko je dobro za zajčka
1 sporočila
ségolène
Pozdravljeni, kupila sem ga za svoje kunce in vam ga ne priporočam. Osnova je toga, kar je v redu, vendar zgrajena struktura ni toga, zato so kunci zelo nestabilni in nimajo enake prožnosti kot mačke, da bi se kotalili, še posebej ker so manjši, kjer se mačka ali pes dobro prilega ob robove. Menim tudi, da je nevarno, ker če dobijo udarec s kovčkom ali komolcem, jih prevleka ne zaščiti, ker ni toga.
86 sporočila
céline
Pozdravljena Delphine, po mojem mnenju je najbolje za zajca kupiti transportno kletko: trdna in takšna, ki je ni mogoče gristi kot vrečko iz blaga. https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-de-transport-pour-lapin-et-rongeurs-c-144-g-6361-1.html
1 sporočila
marine
Pozdravljeni, ali ima torba notranjo sponko za pritrditev oprsnice živali? Vnaprej hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
marion
Ja! Obstaja majhen pritrdilec za pasove
1 sporočila
muriel
ne
1 sporočila
laureen
Ja !!!
1 sporočila
florence
Ja, čisto tako
1 sporočila
perrine
Pozdravljeni, ali je dno torbe trdno ali mehko? Hvala.
1 sporočila
lola
ozadje je togo
1 sporočila
juliette
Ali je torba popolnoma pralna v stroju? Da odstranim vonj po plastiki. Hvala.
1 sporočila
sandra
Dober dan, koliko tehta torba, prosim? Letalska družba mi dovoljuje le 7 kg za mojega mačka s prenosno torbo. Hvala
27 sporočila
lisa
Pozdravljena, Sandra, Ta torba tehta 1,05 kg. Lep pozdrav, Lisa iz Zoomalie
1 sporočila
erckelboudt
Pozdravljeni, ali lahko vzamem to torbo na letalo, vem, da imam pravico vzeti svojo mačko s seboj v kabino.... Ali je ta torba skladna s predpisi za ta prevoz.
27 sporočila
lisa
Pozdravljeni, svetujem vam, da se obrnete na svojo letalsko družbo, saj ima vsaka družba svoje predpise. Lep dan, Lisa iz Zoomalie
3 sporočila
elisa
Pozdravljeni, iz česa je narejena mreža prezračevalnih lukenj? Iz tekstila ali iz plastike? Če mačka praska, ali je to trpežno?
1 sporočila
patricia
Mreža je iz zelo trpežne plastike. Moj maček je že večkrat zagrabil z kremplji, in mreža je še vedno v svojem prvotnem stanju.
1 sporočila
cinthia
Kakšna je največja teža za odraslo mačko in ali je dovolj široka hvala
1 sporočila
delphine
Živijo. Mislim, da je največja dovoljena teža 10 kg. Informacijo najdete v opisu. Glede širine, ta je 31 cm, medtem ko imajo drugi torbe 21 cm. Torej je ta torba povsem primerna za mačko.
2 sporočila
chloé
Pozdravljeni, moj maček je rdečekrtač, težak 7 kg, precej velik. Brez težav se spravi v torbo in še vedno mu ostane nekaj prostora.
1 sporočila
laëtitia
Pozdravljeni, Največja dovoljena teža, ki jo ta torba prenese, je 10 kg. Moj maček je star 7 let, tehta 6 kg in ta torba mu zelo dobro ustreza.
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, Torba je široka in lahko zdrži težo male živali (mačka ali majhen pes) vsaj 10kg. Torba je zelo trpežna. Moj maček se znotraj počuti zelo udobno.
1 sporočila
julie
Pozdravljeni, ta torba je dobre velikosti za mačko teže 4-5kg, vendar vam nakupa močno odsvetujem, saj boste zapravili svoj denar, ker ko torbo nataknete na hrbet, vam plastična plošča na dnu prereže hrbet. Kupil sem to torbo in je nikoli nisem mogel uporabljati. Poleg tega so pogoji vračila obupni, izgubil bi še več denarja, če bi jo vrnil...
1 sporočila
aurelie
Pozdravljeni, kupili smo ga lansko leto za našega kužka. Bil je popoln. Danes je torba premajhna za našega psa (kavalirski španjel king charles 8kg). Intenzivna uporaba tekom enotedenskega pohoda brez težav. Prišel je v dobrem stanju. Res je, da je treba ploščo pravilno namestiti, da ne povzroča nevšečnosti v hrbtu. Toda z naše strani je izdelek odobren.
1 sporočila
clemence
Ali je dno torbe trdo ali mehko?