Vprašanja, razprave o izdelkih Nagobčnik z mrežastim delom, iz nylona

83% stranke

priporočam ta izdelek

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Catherine
1 sporočila
catherine fr
Zdravo, imam 18-mesečno cané corso. Katero velikost naj vzamem za nagobčnik? Hvala za vaš odgovor
Florian
1 sporočila
florian fr
Pozdravljeni, imam basset artésian, kakšne velikosti naj bo nagobčnik? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za izbiro pravega modela morate izmeriti obseg gobca in vratu vašega psa ter se nanašati na tabelo v opisu izdelka. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
Alicia
1 sporočila
alicia fr
Kakšna je pasma ali križanec tega psa, ki pozira tudi za druge izdelke, kot so nagobčnik s kletko in oprsnica? Posvojila sem psico, ki je podobna, v zavetišču SPA, ne da bi poznala njeno poreklo. Predvidevamo, da je preplet med galgom s tigrastim vzorcem in ovčarjem. Hvala za vaš odgovor! Lep pozdrav, Alicia
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Na žalost vam ne moremo pomagati, saj so fotografije na naši spletni strani od našega dobavitelja. Vseeno pa vam priporočamo, da obiščete veterinarja, ki vam bo zagotovo lahko dal več informacij o vašem psu kot mi. Veliko sreče. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
patrick
1 sporočila
patrick fr
Imam šestmesečnega cane corso in bi želel nagobčnik, ker moj pes je vse pasje iztrebke. Rad bi dobil informacije o nagobčnikih, hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta nagobčnik bo ustrezal vašemu psu pasme cane corso v velikosti S - M. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia.
Alexandra
2 sporočila
alexandra fr
Pozdravljeni! Moj pes ni res nevaren, toda ko naleti na nekatere samce, ga ni mogoče več obvladati! In ne moremo vedeti, kaj se lahko zgodi, če ga po nesreči izpustimo. Zato smo razmišljali o nagobčniku! Toda izbira je velika in ne vemo, kako se odločiti. Kaj priporočate?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Uporaba nagobčnika je dobra ideja za začetek, vendar bo le preprečila ugrize, ne pa tudi napada.

Tu je povezava do strani z nagobčniki, izberite trdi nagobčnik in velikost glede na pasmo vašega psa.
https://www.zoomalia.com/animalerie/museliere-chien-c-694-1.html

Vedite, da obstajajo tudi vzgojni ovratniki, ki bodo za vašega psa bolj zastrašujoči.
https://www.zoomalia.com/animalerie/collier-de-dressage-pour-chien-c-214-1.html

Poleg teh "orodij" za usposabljanje so na voljo tudi pasji behavioristi, ki lahko opazujejo vašo žival in vam svetujejo.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo