Vprašanja, razprave o izdelkih Nagobčnik, plastika
24 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
29 sporočila
audrey
Pozdravljeni, poskusil sem objaviti video, ki je bil neveljaven, ker ni bil pravi link. Govori mi, naj poskusim video ponovno objaviti, toda potem ne deluje, ker je že bil objavljen.
2 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, ali bi model xs lahko ustrezal za čivavo? Hvala
1 sporočila
coralie
Pozdravljeni, želel bi vzeti nagobčnik za križanca jazbečarja, 5 mesecev, 6 kg, katera velikost je najboljša? Ima dolg in tanek nos, rad bi se izognil, da bi bil gobec stisnjen in da bi lahko bil še vedno uporaben, ko bo odrasel.
1 sporočila
sandra
Pozdravljeni, imam psa Akita inu, ki tehta 24 kg, katero velikost nagobčnika mi priporočate? Hvala, Sandra
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Treba je izmeriti obseg gobca vašega psa, da izberete najbolj primerno velikost. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
lisa
Dober večer, rad bi vedel, katero velikost mi priporočate za Jack Russella? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost XS je najprimernejša. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
aude
Pozdravljeni, ne razumem, kaj pomeni mera nosu. Ali je to mera odza ušesi do konice nosa? Za belgijskega ovčarja z precej dolgo gobcem.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Gre za premer gobca. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
cecile
Dober večer, naročil sem to nagobčnik, vendar se je izkazalo, da je premajhen! Kaj lahko storim?! Ali obstaja kakšna možnost zamenjave ali kaj podobnega?! Vnaprej hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vabimo vas, da stopite v stik z našo poprodajno službo preko [email protected] ali neposredno preko vašega računa in številke naročila. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
christel
Pozdravljeni, katero velikost mi lahko svetujete za mojega cavalier king charlesa, prosim? Ne vem, katere meritve je treba izvesti, da bi ugotovil, katera velikost bi mu ustrezala. Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za določitev velikosti nagobčnika je potrebno izmeriti nos in se sklicevati na smernice za velikosti. S spoštovanjem, Madeline iz Zoomalia
21 sporočila
cécile
Pozdravljeni, rad bi izvedel popolne mere velikosti XS in tudi, ali so kotni deli lica enake velikosti kot velikost S ali manjši. Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Nagobčnik velikosti XS meri: kratek strani: 3,5 cm dolg strani: 6 cm širina: 6 cm Trakovi so enaki kot pri velikosti S Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
71 sporočila
anne
Pozdravljeni. Prebral sem odgovor na vprašanje: mere velikosti XS: majhna stranica 3,5 cm, velika stranica 6 cm, širina 6 cm. Kaj imenujete majhna in velika stranica? (Majhna stranica = dolžina spodaj? Velika stranica = dolžina zgoraj?) In kje je merjena višina? Je tomerjeno blizu oči ali blizu gobčka? Hvala. Opomba: Več podrobnosti v opisu bi bilo koristno in bi se izognili vprašanjem o tej temi, mislim.
1 sporočila
françoise
Pozdravljeni, kakšna velikost je potrebna za pasmo American Staffordshire Terrier, prosim? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da bi izbrali pravi model, morate izmeriti nos vašega psa in se sklicevati na velikosti, ki so navedene na produktni strani. Kljub temu vam svetujemo, da se po merjenju usmerite najmanj na velikost L, ali celo XL. S spoštovanjem, Christelle iz Zoomalia
3 sporočila
julie
Pozdravljeni, oklevam med dvema velikostma XL. Imam zelo velikega samca beaucerona, ki tehta 52 kg. Izmeril sem mu obseg gobca, ki meri 31 cm. Od stopa do konca gobca je 12 cm. Katero XL mi priporočate? Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam 29169 - Velikost XL - Trak za nos 31 cm - Primer: Nemški ovčar Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
steve
Pozdravljeni, imam enoletnega ameriškega staffordskega terierja. Kakšno velikost plastičnega nagobčnika naj izberem zanj? Kaj točno moram izmeriti? Z lepimi pozdravi, Steve
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Svetujemo vam, da izberete največjo velikost (velikost XL). S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
livie
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, kateri pasmi psov ustrezata XS S M L XL in zakaj sta dve M in dve XL? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ravnokar smo posodobili našo produktno stran! Na voljo sta dve velikosti M in XL, saj gre za razliko v velikosti gobca. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
jacqueline
Pozdravljeni, rad bi kupil nagobčnik za svojo psičko bretonski epanuel. Katero velikost naj izberem, prosim? Lep pozdrav