Vprašanja, razprave o izdelkih Nagobčnik MUZZLE NET
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
marie pierre
Pozdravljeni, kateri nagobčnik in kakšna velikost za cavalier king charlesa. Hvala
2 sporočila
amandine
Pozdravljeni, bi ta nagobčnik ustrezal staffordshirskemu bulterierju? Če ne, prosim, usmerite me k enemu, ki bi ustrezal. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta nagobčnik ustreza za psa pasme staff. Potrebno je vzeti mere vratu, nosu in dolžine gobca, da izberete ustrezno velikost.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
boris
Pozdravljeni, morda se vam bo zdelo smešno, ampak potrebujem nagobčnik velikosti small A za mojega yorkshire terierja, ki je naporen in grize. Opazil sem, da na vaši spletni strani obstajajo le 3 kategorije in nobena mi ne ustreza. Kaj naj storim?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res je redkost imeti nagobčnike v majhnih velikostih. Vabimo vas, da izmerite svojo žival in preverite, ali bi ji lahko ustrezala velikost XS na naslednji povezavi https://www.zoomalia.com/animalerie/museliere-plastique-p-9201.html
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
1 sporočila
denis
Pozdravljeni, naročil sem nagobčnik, vendar sem se zmotil pri merah. Kako lahko izvedem zamenjavo? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Spodaj boste našli naše pogoje vračila:https://www.zoomalia.com/information/avantage/#retourZahvaljujemo se vam, da se obrnete na službo za pomoč strankam preko vašega naročila. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
manuella
Pozdravljeni, ali bi ta nagobčnik ustrezal mojemu jack russellu? Če da, katera velikost? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, na dnu izdelka boste našli tabelo z dimenzijami, ki je potrebno upoštevati glede na mere vašega psa. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
antoinette
Pozdravljeni, ali bi ta nagobčnik lahko ustrezal mojemu majhnemu čivavi, ki tehta 2 kg in 300 g? Lep pozdrav,
11381 sporočila
zoomalia
zdravo, Ta nagobčnik bo za vašega čivavo prevelik. Zdi se mi, da bodo vsi nagobčniki, ki jih ponujamo, prav tako preveliki za to pasmo. Najdite mehanski sistem, ki si ga lahko sami izdelate z majhno vrvico. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia.