Vprašanja, razprave o izdelkih
29 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
charlène
Pozdravljeni, rad bi kupil nagobčnik "Julius-K9, bivolja koža" za svojega dalmatinca, vendar sem v dvomih glede velikosti. Zanima me, kaj točno pri vas pomeni "pašček za nos"? Za svojega psa sem izmeril naslednje mere: - dolžina gobca: 12 cm - obseg gobca: 30 cm - dolžina glave: 27 cm - obseg vratu: 48 cm - širina gobca: 12 cm - višina gobca: 10 cm Mi lahko prosim pomagate izbrati pravo velikost?Najlepša hvala, Lep pozdrav
1 sporočila
vélia
Pozdravljeni, rad bi vedel, kakšna je dolžina jermena "tous de cou" za nagobčnik. Hvala. Moj pes, križanec med ovčarjem in beauceronom, ima naslednje mere: obseg gobca 33 cm, dolžina gobca (celoten krog od spodnjega "brade" do zgornjega nosu) 28 cm, obseg jermena od naveza do zadaj za ušesi 50 cm.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost L/XL bo najbolj primerna za vašega psa. Pritrdilni trak je nastavljiv. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
cecile
Pozdravljeni, imam mešanca dogo canario in stafforda. Obseg njegovega gobca je 32/33 cm, dolžina gobca od oči naprej pa je 11/12 cm. Ima široko čeljust in kratek gobec. Ali je ta nagobčnik primeren za molose in katero velikost naj vzamem? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, referenca 56442 bi morala ustrezati vašemu psu. Ta velikost je primerna za pse tipa Rottweiler, katerih gobec je precej kratek. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
1 sporočila
nathalie
Dober večer, moj labradorec ima atopijo in v vrtu je mačje iztrebke. Na naše veliko obžalovanje mu bomo morali med sprehodi nadeti nagobčnik. Prosim vas, da mi poveste, ali bo ta nagobčnik ustrezen. Mere so obseg gobca 30 cm, dolžina gobca 11 cm in obseg vratu 54 cm. Vnaprej se vam zahvaljujem.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost L/XL bo ustrezala vašemu psu (ref 56440). S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
1 sporočila
alain
Pozdravljeni, imam jack russella, težkega 12 kg: obseg gobca 23 cm, obseg vratu 37 cm, dolžina gobca 8 cm, dolžina glave 17 cm; katero nagobčnik Julius-K9 naj naročim? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost S-M bi morala ustrezati. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
patricia
Pozdravljeni, imam sedemmesečno psičko pasme malinois, ki tehta 25 kg. Zanima me nagobčnik Julius-K9; katero velikost naj izberem? Obseg njuške je 25/26 cm, dolžina pa 10 cm. Ali lahko pes z tem nagobčnikom laja in pije? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za vašega malinoisa morate vzeti velikost L/XL. Pes bo lahko lajal, vendar bo treba nagobčnik odstraniti, da bo lahko pil. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
méline
Pozdravljeni, imam malinoisa z 24 cm obsegom gobca, katero velikost naj izberem?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost M bo ustrezala vašemu malinoisu. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
2 sporočila
méline
Pozdravljeni, imam eno leto starega belgijskega ovčarja Malinoisa. Obseg njegovega gobca je 24 cm, dolžina pa 10 cm. Katero velikost naj izberem, prosim? Hvala.
2 sporočila
chantal
živjo, lahko mi prosim poveste, katero velikost naj izberem za mojega enoletnega dobermanca, ki ima 27 cm obsega gobca
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost M bo ustrezala vašemu psu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
chantal
Katero velikost naj izberem za svojega enoletnega dobermana, ki ima obseg gobca 27 cm? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost M bo ustrezala vašemu psu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sylvie
živijo, katera nagobčnik Julius K9 je primeren za mojega nemškega ovčarja z obsegom gobca 29 cm, hvala :)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, izbrati morate velikost L, referenca 56440.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
patricia
Pozdravljen, zanima me, ali bi ta nagobčnik ustrezal srednje velikemu pinču z obsegom gobčka 21 cm, ko je zaprt?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost S/M bo ustrezala. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
2 sporočila
patricia
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je ta nagobčnik primeren za srednje velikega pinča z obsegom gobčka 20 cm, ko je gobec zaprt?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost S/M bo ustrezala vašemu psu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
ludivine
Pozdravljeni, rad bi vedel, če bi nagobčnik ustrezal mojemu dvema leti staremu bokserju. Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Dober dan, trebali boste izmeriti velikost smrčka vašega psa in se sklicevati na različne informacije o velikostih, ki so na voljo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
audrey
Pozdravljeni, želel bi naročiti ta izdelek za svojega dalmatinca, katero velikost naj izberem? Obseg njenega gobca je 26 cm.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam velikost M. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
remy
Pozdravljeni. Želel bi kupiti takšno vrsto nagobčnika za mojo 4-letno psico Beauceronko. Katero velikost naj vam naročim, prosim? V pričakovanju vašega odgovora, sprejmite gospa, gospod, moje najboljše pozdrave. RD
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da boste vedeli, katero velikost morate kupiti, morate vzeti mere vaše živali.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia