Vprašanja, razprave o izdelkih Ovratnica proti begu in nadomestna žica ZOLIA GARDEN SECURITY 300

25 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, v ovratnico sem vstavil baterijo in jo priključil. Ovratnica ne zazna. Ali je ovratnica združljiva z električno enoto, od koder gre ograja, to je Besmall W-227. Prosim, povejte mi.
MIREILLE
2 sporočila
mireille fr
Pozdravljeni, naročil sem 2 notranja filtra AQUA-FLOW 50 - Pretok 100L/H. Prvi deluje odlično, vendar drugi povzroča precejšen hrup in močno vibrira. Poleg tega je njegov pretok zelo šibek. Noben tak primer ni predviden kot razlog za vračilo. Tega smatram kot poškodovano, čeprav deluje, vendar zelo slabo. Kaj lahko storim za zamenjavo? Ali mi lahko hitro odgovorite zaradi 14-dnevnega roka ... (prejem paketa 28. aprila). Najlepša hvala za vašo pomoč!
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljena Mireille, sem Anaïs in beležim vašo pritožbo. Da bi lahko obravnavali anomalijo z vašim izdelkom in po potrebi posredovali pritožbo dobavitelju, ali bi nam lahko poslali svojo prošnjo prek vašega kupčevskega računa Zoomalia, v razdelku "Kontaktirajte nas/Moj izdelek ne deluje več"? Ob prejemu vas bomo ponovno kontaktirali. S spoštovanjem, Anaïs iz Zoomalia
yohann
1 sporočila
yohann fr
Zdravo,Po pravilnem upoštevanju navodil in priključitvi ohišja le-to ne deluje. Kazalniki najprej počasi utripajo, nato hitreje. Ali mi lahko prosimo poveste, kako rešiti težavo?Vnaprej se vam zahvaljujem za vaš odgovor.Lep pozdrav Yohann
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, če lučka utripa in postane rdeča, to pomeni, da eden ali oba kabla nista pravilno povezana ali pa sta oba kabla povezana, vendar je kabel pretrgan. Popravite težavo in ponovno preizkusite. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Lionel
2 sporočila
lionel fr
Pozdravljeni, Kdaj bo ta izdelek ponovno na voljo? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek bo ponovno na voljo sredi marca. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
Lionel
2 sporočila
lionel fr
Pozdravljeni, ali bi ta izdelek ustrezal za jack russella? Če ne, kateri izdelek bi bil primeren? Hvala za vaš odgovor
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek ne bo primeren za Jack Russla. Priporočamo naslednjo referenco, ki je bolj prilagojena: https://www.zoomalia.com/animalerie/cloture-anti-fugue-petits-chiens-p-23744.html. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Philippe
1 sporočila
philippe fr
Koliko razširitev je mogoče narediti? Moje zemljišče je veliko in mislim, da bom potreboval 1500 m kabla. Ali je to mogoče s tem izdelkom? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, lahko namestite največ tri tuljave. Sicer obstaja tveganje, da se učinkovitost ograje zmanjša. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Anael
1 sporočila
anael fr
Če kupim nadomestno nit, jo lahko povežem na kolut niti iz kompleta? Če da, ali je treba kaj drugega kupiti za povezavo?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Žice lahko povežete med seboj, ni potrebe po posebnih dodatkih. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Geoffrey
1 sporočila
geoffrey fr
Pozdravljeni, ali bi ta ovratnica ustrezala jorkširskemu terierju? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta sistem ni primeren za majhne pse, saj sta teža ovratnice in moč, ki jo sistem oddaja, preveliki za njih. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Steeve
1 sporočila
steeve fr
Pozdravljeni, ali je radijski signal ograje združljiv s petsafe ovratnicami?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ni združljivo z ovratnicami drugih blagovnih znamk, zlasti PetSafe. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Celine
1 sporočila
celine fr
Pozdravljeni, želim kupiti ta izdelek, vendar me zanima, ali obstaja združljiv daljinski upravljalnik za sprožitev na daljavo? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, trenutno ni na voljo nobene združljive daljinske upravljalke. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
georges
5 sporočila
georges fr
rad bi dodatno nit, kje jo lahko najdem, hvala
Fanny
1 sporočila
fanny fr
Pozdravljeni, izdelek ne deluje. Ne glede na to, kako nastavim ovratnico, nenehno piska, zdaj pa zelena lučka na škatli utripa! Brez možnosti uporabe, ni težav z žico!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Vabimo vas, da stopite v stik z našo poprodajno službo in ji pošljete fotografije, ki ponazarjajo vaš problem. E-pošto lahko pošljete na [email protected] S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Valerie
1 sporočila
valerie fr
Prejel sem ta izdelek pred enim tednom, vse sem pravilno namestil, testi so pozitivni, vendar moj pes ne prejema nobene stimulacije, samo piske, kar je popolnoma neučinkovito! Kaj naj storim??? 80 evrov vrženih v smeti?? Hvala za odgovor
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, verjetno obstaja težava s nastavitvijo, preverite, ali ovratnica ni v testnem načinu. Če težava še vedno obstaja, vam svetujemo, da se obrnete na našo poprodajno službo. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Emmanuelle
1 sporočila
emmanuelle fr
Ali ta sistem ustreza majhnemu psu (Jack Russell)? In ali je treba kabel zakopati?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta sistem bo ustrezal vašemu psu. Priporočljivo je zakopati žico. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo