Vprašanja, razprave o izdelkih Ločilna rešetka za prtljažnik avtomobila TRIXIE
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
iyana
Pozdravljeni, kako je ta portal zaščiten? Ali lahko pes vleče nanj ali se nekje zaklene?
1 sporočila
sandrine
Pozdravljeni, moj pes nikoli ne poskuša tega odstraniti, čeprav imam zelo aktivnega psa.
1 sporočila
jean-marc
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali se lahko ta rešetka namesti med prednje in zadnje sedeže moje Peugeota 307 mestnega avtomobila in zaščiti mojega psa, nemškega ovčarja težkega približno 40 kg, ter hkrati zaščiti tudi nas v primeru trčenja, da nas naš pes ne bi poškodoval (varnost za lastnika psa in za varnost naše živali). Hvala za hitri odgovor, lep pozdrav, Jean-Marc
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta rešetka je namenjena namestitvi med zadnji sedež vašega avtomobila in prtljažnik, ne pa med prednje in zadnje sedeže. Zato vam ne moremo zagotoviti, da bo držala dobro, če jo boste uporabljali na ta način, tudi če je popolnoma nastavljiva in se lahko prilagodi kateremu koli tipu vozila.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalie
2 sporočila
patricia
Pozdravljeni, ali se pregrada prilega v Peugeot 106?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta pregradna mreža se prilagodi vsaki vrsti prtljažnika. Tako ne bi smelo biti težav za vašo 106! Lep pozdrav, ekipa Zoomalia