Vprašanja, razprave o izdelkih Mreža za kokoši Zolia, neelektrificirana, 12, 25 ali 50 metrov, višina 115 cm
96% stranke
priporočam ta izdelek
19 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
agathe
Vrhunsko, razen tega... Moje indijske tekaške race gredo skozi! Povsod bi morali biti manjši kvadrati. :/
1 sporočila
daniel
Pozdravljeni, manjkajo mi dodatni količki, ki jih ne najdem na vaši spletni strani. Res je škoda, da vi Zoomalia ne odgovarjate na moje sporočilo.
2 sporočila
daniel
Res je, da je število kolov malo omejeno, še posebej, če je oblika parka nekoliko "posebna". In mreže so malo velike. Na srečo je spodnji del mreže iz fine mreže. Z moje strani predvsem piče pogrešam. In pri Decathlonu ni poceni!
1 sporočila
sylvie
Mreža je popolnoma skladna z opisom. Resnično manjka 2 ali 3 kolci in mreža ima nekoliko prevelike luknje, čeprav moje kokoši ne morejo povsem skozi, s trudom bi morda to bilo mogoče. Za svoj del bom nazadnje namestil ograjo, ker psa soseda moja mreža ne odvrača
1 sporočila
lucien
Odgovor na kure, ki pikajo po mreži ...To bodo počele, ko bodo imele zobe!!! Zato ne obtožujte teh nežnih bitij, ampak bolj glodalce, ki jih njihova prisotnost privlači. Ti so dobro opremljeni, da si utrejo pot!
1 sporočila
cedric
Pozdravljeni vsi skupaj, pravkar sem kupil to mrežo, da bi naredil ogrado za svoje kokoši. Moje vprašanje je: ali lahko to mrežo režem, ne da bi tvegal, da se vozli razdrejo? Ne potrebujem vseh 50 metrov in moj ograjen prostor je že delno obdan z žičnato ograjo, zato, če želim postaviti vrata na to mrežo, jo potrebujem prerezati. Hvala vnaprej in upam, da sem bil dovolj jasen ^^
1 sporočila
romain
Pozdravljeni. Predvsem se ne smejo prerežati mreže, saj v tem primeru glavna elastična vrvica ne bo več opravljala svoje funkcije. Če ne želite uporabiti celotne dolžine vrvi, morate na koncu mreže, na nasprotni strani od mesta vrat, zaviti konec mreže.
1 sporočila
lucky51
Imamo tudi stran z žično mrežo. Prav tako smo žičnato mrežo prerezali na naše mere brez problemov. Treba je le zažgati konce, da se ustvari čist in učinkovit zaključek. In drži že več kot 4 mesece.
1 sporočila
laetitia
Ta mrežo sem kupil pred več kot enim letom! Je odlična! Enostavno se namesti. S tem izdelkom sem zelo zadovoljen!
1 sporočila
walter
Sem zadovoljna s produktom, res manjka nekaj količkov med tistimi, ki so že bili priloženi, in tudi moji plastični sponki so se zlomili, moj mož pa je našel kovinsko kljuko v obliki osmice, na eni strani jo je stisnil, na drugi strani pa je naredil kljuko, je odlično.
1 sporočila
nanou
Nisem zadovoljna s tem izdelkom. Moji 8 kokoši so se zabavale s kljuvanjem spodnjega dela mreže, čeprav so bile na prostoru približno 1200m2 trave. Zdaj je polno lukenj in razen če se lotim popravila, je neuporabna. Resnično nisem zadovoljna.
3 sporočila
cedric
Krivo so vaše kokoši lol
Ni produkt Prodajalec ne more nič za to, da so vaše kokoši pikale mrežo
Ni produkt Prodajalec ne more nič za to, da so vaše kokoši pikale mrežo
1 sporočila
christropher
živjo, imel sem isto težavo, vendar ne s kokošmi, ampak z mišmi, ker živim blizu gozda, prihajajo jest semena, vzela sem tanko žico in opravila popravilo. drugače dober izdelek
1 sporočila
ida
Vaše kure so čudne, saj sem ob gozdu in ta ograda dobro opravlja svoje delo, razen majhnih piščancev, ki lahko skozi prehodijo skupaj z mamo, pomponette, ker so mrežne okence nekoliko prevelike.
2 sporočila
roland
Enako velja za našo mrežo, ki je bila preluknjana (predvidevamo, da s strani kokoši) na zelo številnih mestih in tako na majhnih kot na velikih mrežah.
1 sporočila
jean jacques
Pozdravljeni,že imam 50-metrsko mrežo, vendar nimam dovolj količkov. Ne uspe mi najti enakih. Kako bi jih lahko pridobil? Zakaj se ne prodajajo posamezno? V pričakovanju vašega odgovora, Lep pozdrav.JJM
3 sporočila
cedric
Gospod Jean Jacques, tudi jaz sem imel isto težavo, vendar sem našel rešitev. Odšel sem v svojo trgovino Point Vert v kraju Isming. Kupil sem lesene kolce za zasaditev po 2,50 evra za kos. Višina 1,50 m. Seveda sem jih posadil in zdaj lahko boljše napnem mrežo. Torej, grem nazaj, da jih kupim več. Upam, da sem vam pomagal.
1 sporočila
vincent
Pozdravljeni, ta izdelek sem kupil lani in sem z njim na splošno zadovoljen. Kljub temu so se plastične bele sponke na vratcih dostopa sčasoma zlomile. Ali se te sponke prodajajo kot rezervni deli? Ali imate kakšno drugo rešitev za popravilo, prosim? Trenutno se vratca zapirajo z napenjalnikom, kar ni praktično. S spoštovanjem, g. Delahaye
3 sporočila
cedric
Samo košček žične vrvi sem zavil v okroglo obliko in ga pritrdil na glavni drog, ki se ne premika, ter na tistega, ki se premika za odpiranje, no, žico samo vržem čez. Praktično, v dveh sekundah je vratce odprto.
2 sporočila
daniel
Jaz enako. Sčasoma so se zlomili zaponki. Bom preizkusil Cedrico rešitev.