Vprašanja, razprave o izdelkih MP Labo Montmorillonite Podpora prebavne funkcije
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
5 sporočila
catherine
Pozdravljeni, ali je možno, da bi to prehransko dopolnilo bilo učinkovito za počasno prebavo, ki pri 15-letni mački povzroča bruhanje? Hvala!
1 sporočila
francoise
Dober večer. Uporabljam ga pri mehkih blatu ali napihnjenem trebuhu, da mačka spet pridobi normalno prebavo. (kot pri uporabi SMECTE pri ljudeh). Torej ne vem, če lahko izboljša njegovo prebavo, vendar bodite pozorni, da ga ne zaprtostite. Za prebavo obstajajo serije zelo prebavljive gastro intestinalne hrane.
6 sporočila
chantal
Živijo, uporabljam ga za svojega buldoga, ki poje vse, tako da sem vsak mesec pri veterinarju. Zato, kadarkoli poje nekaj, kar ni preveč prebavljivo, ali pa ko bruha, mu dam ta izdelek za tri dni in zaenkrat, oh čudež, deluje!!! Zame je to dober izdelek.
1 sporočila
sandra
Pozdravljeni. Uporabljam pri mojem francoskem buldogu, ki pogosto ima prebavne težave, pogosto bruhanje in drisko. Deluje kot Smecta. Dober izdelek.