Vprašanja, razprave o izdelkih MP Labo Cartimax Podpora metabolizma sklepov pri psih
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
16 sporočila
christelle
Pozdravljeni, običajno dajem svojemu psu, ki tehta 7,2 kg, CARTIMAX MINI. Ker pa je Mini nekaj časa ni bilo na zalogi, sem naročil MP Labo. Rad bi vedel, ali ni nobenega problema pri dajanju polovice kapsule MP Labo na dan namesto cele MINI? Najlepša hvala za vašo pomoč.
1 sporočila
yann
Dober večer, Cartimax MP Labo je 1 kapsula na približno 10 kg. Lep pozdrav.
3 sporočila
pierrette
Christelle M: dober večer, eden od mojih psov je malo pod 8 kg, drugi pa komaj nad, vsakemu dajem eno kapsulo cartimax mp labo, to ni problem, lep pozdrav
2 sporočila
valérie
Ko nimam mini kapsul za svojo mačko, ji dam polovico kapsule na dan. Ko ima hudo krizo, ji včasih celo dam celo kapsulo brez težav.
1 sporočila
corinne
1/2 kapsule ali 1 vsak drugi dan. Lahko se obrnete neposredno na MP labo. Na Instagramu mi vedno odgovorijo.
2 sporočila
aurelie
Moj veterinar mi je predpisal eno kapsulo iz te škatle na dan za mojega mačka in ni nobenih težav.
1 sporočila
nadine
Dober dan, lahko brez skrbi daste kapsulo, moj pes tehta 5 kg in ni bilo nobenih posebnih težav, razen da je dobil energijo in lahkotnost pri teku, zelo sem zadovoljna s tem izdelkom. Lep pozdrav
1 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, to je kapsula in ne tableta. Težko jo boste lahko natančno razdelili.
16 sporočila
christelle
VELIK HVALA vsem vam! Ste čudoviti! In zelo sem vesela, da vaši malčki so dobro ali se počutijo bolje zahvaljujoč temu super izdelku ... Skrbite tudi za svoje zdravje!
1 sporočila
sophie
Pozdravljeni, rad bi vedel razliko med Cartimax podporo metabolizmu in Cartimax podporo artikulaciji. Ne vem, kateri izdelek naj izberem za psa, starega 2 leti in pol, ki ima izpah kolena že od šestega meseca starosti in ortoped ter veterinar nista za operacijo. Hvala vam.
3 sporočila
pierrette
Sophie B: dober večer, to je točno isto "Podpora sklepnemu metabolizmu", glede na težo vašega kužka pa potrebujete mini, lep pozdrav