Moj pes ne je več svojih briketov

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
anne
2 sporočila
anne fr
Moj pes noče več jesti svojih briketov, čeprav nisem zamenjal blagovne znamke, samo oblika se je razvila, so malo bolj okrogle, vendar ustrezajo njegovi velikosti. Občasno mu dajemo malo naše hrane, ampak zdaj noče več jesti svojih briketov. Kaj naj storim?
Cécilia
1 sporočila
cécilia fr
Pozdravljeni, odgovarjam vam, čeprav mislim, da ste problem že rešili, saj je objava stara že 2 meseca. Psičku ne bi smeli dajati preveč človeške hrane, saj se lahko naveliča svoje pasje hrane. Moj pes je imel enak problem in veterinar je našel in rešil težavo.
Elodie
1 sporočila
elodie fr
Pozdravljeni vsi skupaj, mnogi Francozi so si pridobili navado skrbnega nadziranja svoje prehrane in skeniranja črtne kode izdelkov, da se prepričajo o pravilni sestavi živil.

Kako pa je s tem pri naših psih in mačkah? Kaj dejansko jedo? Kako analizirati etikete? To je izziv, ki smo si ga zastavili z Gamelle, aplikacijo, ki lastnikom psov in mačk pomaga razumeti in dešifrirati živalsko prehrano.

Aplikacija Gamelle je prva aplikacija, ki svojim uporabnikom omogoča dostop do zanesljivih in čim bolj celovitih informacij o prehrani njihovih živali. Prehrana in zdravje sta tesno povezana, še posebej pri živalih, ki se večinoma prehranjujejo monodietsko.

To se dogaja zdaj! Da bi ostali popolnoma neodvisni, potrebujemo vašo podporo.
theo
1 sporočila
theo fr
To je bilo enako za nas in očitno je pes ni mogel prebaviti neke sestavine, ki je bila v briketih. Nato smo opravili test alergij z easydna in od takrat smo popolnoma spremenili njegovo prehrano. Odtlej je spet pričel z apetitom :)

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo