Vprašanja, razprave o izdelkih Močno čistilo SANITERPEN
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
laurent
Pozdravljeni, ali je ta izdelek primeren za odstranjevanje madežev psov urina na ometani steni? Hvala za vaš odgovor. Laurent
2 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, da, lahko ga uporabite! Lep večer vam želim, Lepo pozdravljeni, Nathalie
1 sporočila
ramonage et entretien
Pozdravljeni, Da, je res zelo učinkovit, ga tudi sama uporabljam nerazredčenega za trdovratne madeže in v tem primeru je še toliko bolj učinkovit. Možnost nakupa v večjih količinah je odlična. To je prvič, da ga uporabljamo, in smo z njim več kot zadovoljni, v prihodnje ga zagotovo ne bomo zamenjali, saj smo bili mi in naše živali zelo razočarani nad več drugimi izdelki. Zdaj je vse v najlepšem redu, poleg tega ima zelo dobri vonj, ki naše ljubljenčke sploh ne moti... Upamo, da smo vam bili v pomoč. Lep dan še naprej!
1 sporočila
benjamin
Pozdravljeni, Ali se lahko ta izdelek uporablja za čiščenje kletke za zajce? (zlasti madeži urina). Če ne, kateri izdelek priporočate? Hvala vnaprej
1 sporočila
diana
Pozdravljen Benjamin, seveda je ta izdelek zasnovan za nego vseh živali. Če pa gre le za urinske sledi, vam bolj priporočam beli kis, ki je izjemno učinkovit. Vendar pa saniterpen ostaja zelo dober izdelek, sam uporabljam oba.
1 sporočila
olivier
S tem izdelkom čistim tla že leta (1 do 2 zamaška na vedro), pa tudi kletko svoje psičke in včasih kletke kanarčkov (v tem primeru jih dobro sperem, ker so majhne živali), je zelo učinkovit in pušča prijeten vonj. Za trdovratne madeže ga nanesem na gobo in pustim, da malo deluje. Upam, da sem bila v pomoč. Priporočam izdelek, zadovoljstvo zagotovljeno. Marie
1 sporočila
angeline
Pozdravljeni, uporabljam ga za izpiranje dna kletke mojega zajca, ko je resnično umazana, in je zelo učinkovit izdelek. Po čiščenju ga je treba dobro izprati.
1 sporočila
isabelle
Ja, lahko se uporablja za čiščenje kletk za zajce. brez tveganja, prezračiti po uporabi, preden ponovno uporabite.
1 sporočila
joelle
Pozdravljeni, v kakšnem razmerju se prosim razredči izdelek? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporoča se razredčitev izdelka med 1 in 5 % za en liter vode, to je 10 do 50 ml na liter vode.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
kevin
Super zanimivo, hvala za to temo!