Mnenje o briketih Orijen

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Aurélia
3 sporočila
aurélia fr
Pozdravljeni, objavljam tukaj, ker bi rad imel resnična mnenja. Imam dva psa, labradorca (samca, 7 let, kastriranega) in malamutko (samico, 4 leta, sterilizirano). Oba sta že od nekdaj na Hill's JD reduced calorie hrani (labradorec je imel kot mladič težave s kolenom in zato smo mu na priporočilo mojega veterinarja dali Hills hrano + opravil je hidroterapijo in ko je odrasel, ni imel več težav. Kasneje sem dobila malamutko, ki je bila sterilizirana in naš veterinar nam je svetoval, da ji dajemo isto hrano, ker ima manj kalorij. Mojemu malamutu pa ta hrana ni preveč všeč, včasih dva dni sploh ne je. O tem sem govorila z mojim veterinarjem, ki mi je rekel, da so to nordijski psi in da to ni preveč resno. Srce me boli, saj vidim, da bi rada jedla (več minut stoji nad svojo skledo, nato pa odide) in zadnje dni sem ji na hrano dala nekaj koščkov sira in požira svojo posodo.
Zato sem se bolj podrobno zanimala za sestavo hrane in naredila raziskave na internetu. Moram priznati, da ko sem videla sestavo Hills hrane, ki jo dajem svojim psom že leta, mi to ni vzbudilo prevelikega zaupanja (izgleda kot kemični izdelek).
Brala sem veliko pozitivnih in negativnih mnenj o hrani brez žitaric.
Zato sem kupila paket Orijen z 6 ribami, a malo se bojim, da bi to hrano dala svojim psom, še posebej zaradi tega, kar sem prebrala, da stročnice niso preveč dobre in lahko povzročijo težave s srcem in tudi to, da preveč beljakovin v suhi hrani lahko povzroči urinarne težave.
Sem izgubljena.
Če imate kakšna mnenja ali lastne izkušnje za deliti, bi bila zelo hvaležna :-)
Želim samo najboljše za svoje pse.
Aurélia
3 sporočila
aurélia fr
Najlepša hvala za vaše pričevanje. Tudi sama sem preverila sestavo priboljškov, ki sem jih občasno dajala svojim psom, in sem bila šokirana. Med Hills briketi, za katere sem mislila, da so zares odlične kakovosti, in priboljški, sem spoznala, da ni bilo nič dobrega v njihovi prehrani, medtem ko sem mislila, da delam prav. Pravzaprav je imel moj labradorec vedno težave s kožo (zelo suha dlaka, pojavlale so se kot prhljaj in pogosto ekcem, ki smo ga vedno zdravili s kremo na osnovi kortizona). Mislim, da naš veterinar ni vedel več od nas. Morala bi se že prej zanimati za sestavo njihove hrane. Škoda, da veliko ljudi ne ve, kaj dajo svojim psom, ker jim je veterinar priporočil takšne ali drugačne brikete. Hvala za priporočila, grem kar takoj pogledati brikete, ki jih priporočate :-) Hvala še enkrat
Aurélia
3 sporočila
aurélia fr
Hvala za vaše nasvete, upoštevala jih bom :-) Ker resnično poskušamo narediti kar najbolje za naše pse. Sedaj, s kančkom razdalje in raziskovanj, bolje razumem manjše težave mojega labradorca. Ampak resnično me šokira, da veterinarji ne iščejo globlje. Ko pridemo zaradi težave, je takoj injekcija protivnetnih zdravil z antibiotičnim tretmajem ali mazilo s kortizonom ali drugimi snovmi, ki niso ravno dobre za zdravje. Zelo mi je žal, da sem jim leta dejansko dajala "smeti".Kar se tiče cepljenja, moram reči, da smo vedno zaupali veterinarjem, misleč, da so oni najbolj primerni, da nam svetujejo o naših živalih. Vedno smo cepili naše pse vsako leto in nikoli nisem postavila pod vprašanje, ker ker ker nas je moj veterinar spomnil, smo mu zaupali brez dvoma.Ampak resnično, ko malo premišljujem, se mi to ne zdi zelo zdravo. Vesela sem, da imam takšne povratne informacije, kot so vaše, ki me spodbudijo k postavljanju pravih vprašanj. Dobro je deliti izkušnje, ker nam to pomaga, da se znova vprašamo, kaj je najboljše za naše živali.Vesela sem, da vem, da se vaš mali pes danes počuti bolje, in ko vidim ljudi, kot ste vi, mi to vrača upanje, da bodo nekega dne naše živali bolje spoštovane.Želim vam tudi veliko sreče in lep dan.Aurélia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo