Mnenje o briketih Amikinos - Številne intolerance
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
malouni
Pozdravljeni,
V okviru mojih raziskav o hrani, še posebej o briketih, sem vedel, da Amikinos ne ustreza veliko psom. Kar opažam, je, da so prebavne težave s temi briketi Amikinos znane in celo priznane s strani znamke, ki priznava določeno mero intolerance.
Za njih je to zato, ker bi bili nekateri psi bolj občutljivi kot drugi.
Ali je to tudi vaše mnenje?
V okviru mojih raziskav o hrani, še posebej o briketih, sem vedel, da Amikinos ne ustreza veliko psom. Kar opažam, je, da so prebavne težave s temi briketi Amikinos znane in celo priznane s strani znamke, ki priznava določeno mero intolerance.
Za njih je to zato, ker bi bili nekateri psi bolj občutljivi kot drugi.
Ali je to tudi vaše mnenje?
1 sporočila
dorjana
Amikonos je ena izmed najboljših znamk briketov tako za pse kot za mačke. Sestavine so izvrstne kakovosti. Poleg tega se ponašajo z visokokakovostnim izvorom mesa. Vsebnost ogljikovih hidratov je pod 10 %.Zakaj nekateri psi ne prenašajo te znamke ali podobnih znamk (Optimus, Orijen, Eden, Nutricience, itd)? Ker imajo višjo vsebnost beljakovin v primerjavi z drugimi znamkami, ki, da bi povečale dobičkonosnost, raje povečajo delež ogljikovih hidratov v svojih briketih. Ogljikovi hidrati so odličen "zapekoč" in so lahko prebavljiva hrana, vendar manj dobra za naše živali (sladkorna bolezen, ledvične težave, vnetja, srčne težave, debelost itd.).Lastniki mislijo, da lahko prehrano psa spremenijo čez noč. Poleg tega, z nezdrave prehrane na uravnoteženo prehrano. Da bi prešli z manj kakovostne znamke, kot so Purina, Royal Canin ali Pro Plan, na boljšo kakovost, je nujno postopoma uvajati nov prehranjevalni režim vsaj en mesec z mešanjem Starih briketov in Novih1/4 (N) - 3/4 (A) 1. teden1/2 (N) - 1/2 (A) 2. tedenitd
2 sporočila
christine
Moji 4 psi so zdaj na briketih Amikinos po prehodu, ki je trajal več kot mesec dni z Orijenom. Brez težav. Stolica je popolnoma normalna in ni težav s prebavo.
1 sporočila
marina
Pozdravljena Christine, ali ste prešli na črevesno higieno in higieno jeter, ki jo priporoča Amikinos? Priznam vam, da ker moj maček ne hodi ven, obstaja zelo zelo majhna verjetnost, da ima črve..
1 sporočila
barbara
Pozdravljeni, po upoštevanju enomesečnega prehodnega obdobja bo vse v redu.