Vprašanja, razprave o izdelkih Mini črpalka za slap Exo Terra Repti Flo 200
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
corinne
Pozdravljeni, morda se sliši neumno, ampak ne razumem izraza "ekoenergetično". To pomeni, da napajanje ni potrebno? Ker ni nobenih informacij glede tega vidika izdelka...
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Izraz "eko energijsko učinkovito" pomeni, da je pretok črpalke v primerjavi z njeno porabo električne energije nižji od povprečja črpalk z podobnim pretokom. Še vedno potrebujete vir električne energije.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
christelle
Pozdravljeni,
razočarana sem, ker črpalka ne prečrpa vode na 50 cm, kot je navedeno. Uporabila sem cev 12/16. Ali bo z uporabo tanjše cevi voda lahko dosegla višje?
Kakšen je premer cevi, ki se uporablja z najtanjšim adapterjem, ki je v škatli? Ne najdem ga. Hvala
razočarana sem, ker črpalka ne prečrpa vode na 50 cm, kot je navedeno. Uporabila sem cev 12/16. Ali bo z uporabo tanjše cevi voda lahko dosegla višje?
Kakšen je premer cevi, ki se uporablja z najtanjšim adapterjem, ki je v škatli? Ne najdem ga. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, navedeni pretok je maksimalni pretok pri visoki moči, vendar curki nikakor ne dosežejo maksimalne višine neprekinjeno. Uporaba tanjše cevi ni potrebna. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
joëlle
Za koliko cm lahko dvignemo višino slapu, hvala!!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, lahko jo dvignete do največ 50 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
jean-paul
živjo, kateri premer cevi je potreben za to črpalko? Iskal sem na spletni strani proizvajalca exa terra, vendar ni nobenih podatkov. Ali je morda ta izdelek dobavljen s cevjo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Črpalka je dobavljena brez cevi. Predvideti morate cev 12/16.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia